• Genel

Başkan Beyoğlu, Bağlarlı kadınlarla buluşup taleplerini dinledi

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte ilçedeki kadın vatandaşlarla bir araya gelerek belediye hizmetleri ve çeşitli konulardaki talepleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Beyoğlu, Bağlarlı kadınlarla buluşup taleplerini dinledi
Mert Can Gül - 1000'e yakın kadının katıldığı etkinlik verimli geçerken, Başkan Beyoğlu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın beklentileri doğrultusunda belediyecilik yapacaklarını dile getirdi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediyenin Bağcılar Mahallesi'nde bulunan ve üç yıl önce ilçede şehit olan polis memuru Atakan Arslan'ın isminin verildiği belediyenin Ek Hizmet Binası kampüsünde ilçedeki kadınlarla değerlendirme buluşması gerçekleştirdi.

Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte kadınları dinleyen Başkan Beyoğlu; yoğun katılımın yaşandığı buluşmada kendisine iletilen talepleri not alarak çözüm üretilmesi için ilgili birimlere aktardı.

4 yıldır halkın her sorunuyla ilgilenip hızlı ve pratik çözüm üreterek bugünlere geldiklerini dile getiren Başkan Beyoğlu, bu defa ilçede tespit edilen 1000'e yakın kadını misafir ettiklerini söyledi.

"Zamanı Ve İmkanları Milletimize Hizmet Etmek İçin Değerlendiriyoruz "
Beyoğlu,"4 yıldır sokak sokak ev ev gezerek milletimizin ayağına gidiyoruz. Bu defa kadın vatandaşlarımızla kendi evleri olan belediyemizde bir araya geldik. Amacımız milletimizin gönlüne dokunmak. Belediyecilik gönüllere dokunarak , halkla istişare ederek çözüm üretmektir. Elhamdülillah elimizden gelenin en iyisi yapmaya gayret ediyoruz.

Ulaşabildiğimiz kadar herkese ulaşmaya çalışıyoruz.

Bizim makam ve mevkilerde oturup zamanı heba etmek gibi niyetimiz yok. Çok değerli olan zamanın her aşamasını milletimizin sorunlarına çözüm bulmak için sarf ediyoruz " diye konuştu.
Yorum Yazın