TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Bakan Kasapoğlu: “Biz hiçbir zaman bu millete tepeden bakmadık"

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Manisa’daki yoğun programını akşam saatlerinde Şehzadeler ilçesinde düzenlediği miting ile tamamladı. Bakan Kasapoğlu, “Onların gerçek yüzünü gördük. Millete nasıl tepeden baktıklarını gördük. Milletin iradesine olan saygısızlıklarını gördük. Biz hiçbir zaman bu millete tepeden bakmadık. Milletimizin iradesini baş tacı olarak gördük” dedi.
Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için Manisa’da yoğun bir program yapan Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Muharrem Kasapoğlu, Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde akşam saatlerinde gerçekleştirdiği mitingde coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Beraberinde AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal, Mücahit Arınç, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti ve MHP İl ve ilçe başkanları, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve partililerin de bulunduğu Bakan Kasapoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda seçim otobüsünün üzerinde vatandaşlara hitap etti. 2 gündür Manisa’da bulunan ve 9 ilçenin ardından Manisa’nın merkez ilçesi Şehzadeler’de de büyük bir coşkuyla karşılanan Bakan Kasapoğlu, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

"Milletimizin iradesini baş tacı olarak gördük"
Türkiye’nin son 21 yılda olduğu gibi 14 Mayıs seçimlerinde de AK Parti’yi birinci parti yaptığını ve karşılarında birleşen yedi düvele karşı milletin en büyük cevabı verdiğini ifade eden Kasapoğlu, “Tüm odaklara ders verdiniz. Bu dersi 28 Mayıs’ta son vuruşla tüm dünyaya haykıracaksınız. Biz bunu görüyor, biz buna inanıyoruz. Sizlerle birlikte yeni taze bir başlangıç yapacağız. İşte bu gençler için yapacağız. Bu seçimin galibi Türkiye’dir. Bu seçimin galibi 85 milyondur. İnşallah 85 milyon olarak yarınlara birlikte yürüyeceğiz. Onların gerçek yüzünü gördük. Millete nasıl tepeden baktıklarını gördük. Milletin iradesine olan saygısızlıklarını gördük. Biz hiçbir zaman bu millete tepeden bakmadık. Milletimizin iradesini baş tacı olarak gördük. Bize oy vereni de oy vermeyeni de, bizi seveni de sevmeyeni de milletimizin bir ferdi olarak en güçlü şekilde başımızın üstünde taşımaya hazırız” dedi.
Otobüs üzerindeki konuşmasının ardından Bakan Kasapoğlu, AK Parti ve MHP’nin seçim stantlarını ziyaret ederek hem partililerle hem de vatandaşlarla sohbet etti.