TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Ekonomi

Kale Grubu'ndan Çanakkale Deniz Zaferi ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü açıklaması:

- Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi Zeynep Bodur Okyay: - "Dün ve bugün olduğu gibi yarın da Çanakkale ruhuyla üretmeye ve dayanışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında bize yakışan da budur"
AA -

İSTANBUL (AA) - Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, "Çanakkale ruhu, olmazı olduran, geçilmezi mümkün kılan, tüm umutların tükendiği anda yaşam umudunu yeniden canlandıran bir ruhtur." ifadelerini kullandı.

Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Zeynep Bodur Okyay, Çanakkale Deniz Zaferi ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nün bu yıl Güneydoğu Anadolu bölgesinde meydana gelen afetlerin ortaya koyduğu acı tablonun gölgesinde idrak edildiğini belirtti.

Çanakkale'de doğan, bu kadim topraklardan tüm Türkiye'ye ve dünyaya açılan bir grup olarak, her zaman bu özel ruha sahip çıktıklarını aktaran Okyay, şunları kaydetti:

"Çanakkale ruhu, olmazı olduran, geçilmezi mümkün kılan, tüm umutların tükendiği anda yaşam umudunu yeniden canlandıran bir ruhtur. Şubat ayında yaşanan Kahramanmaraş depremi ve bunu izleyen afetler nedeniyle ülke olarak yastayız. Ancak acılarımız dinene dek Çanakkale ruhundan aldığımız ilhamla direnmeye, 'bu dayanışma geçilmez' şiarıyla yaraları sarmaya devam edeceğiz. Dün ve bugün olduğu gibi yarın da Çanakkale ruhuyla üretmeye ve dayanışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında bize yakışan da budur."