TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Ekonomi

Doğa Koleji Öğrencileri "Deep Blue" ile ülkemizi Amerika’da temsil edecek

- Doğa Koleji öğrencilerinin, suyun ve doğanın önemini konu alan "Deep Blue" adlı filmi San Francisco The Cowell Tiyatro salonunda yayımlanacak
AA -

İSTANBUL (AA) - Doğa öğrencileri, bu yıl 20'ncisi düzenlenen San Francisco Ocean Film Festivali'nde “Deep Blue” kısa filmi ile yine 7 küresel finalistten birisi olmayı başardı.

Doğa Koleji açıklamasına göre, dünyanın en prestijli kısa film yarışmalarından San Francisco Ocean Film Festivali'nde çok sayıda kısa film arasında yaşanan zorlu bir eleme sürecinin ardından 7 küresel finalist belirlendi. Doğa Koleji öğrencileri hazırladıkları “Deep Blue” kısa filmiyle finalistler arasına adını yazdırmayı başardı.

Amerika'da 13-16 Nisan tarihinde düzenlenecek büyük finalde ülkemizi temsil edecek olan Doğa Koleji öğrencilerinin, suyun ve doğanın önemini konu alan "Deep Blue" adlı filmi San Francisco The Cowell Tiyatro salonunda yayımlanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Doğa Koleji Ankara Eryaman ve Bağlıca Kampüsü öğrencileri Cemal Kaan Bilgin, Duru Çelik, Toykan Karabatak, Emirhan Taşlıyurt ve danışman öğretmenleri Ayşe Çelik elde ettikleri bu başarıdan mutlu ve gururlu olduklarını belirtti.

Doğa Koleji yöneticileri ise Türkiye'yi dünyada temsil eden öğrencilerine başarılar dileyerek sürdürülebilir yaşam için suyun ve doğanın öneminin bir kez daha altını çizdi.