TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Eğitim

Dü Dış İlişkiler Ofisi, dünya üniversiteleriyle online toplantılarda buluştu

Dicle Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi, karşılıklı ikili protokollerimizin aynı zamanda Erasmus anlaşmalarımızın bulunduğu University of Tuscia (İtalya), Vasile Goldis Western University of Arad (Romanya) ve Universitas Islam Indonesia (Endonezya) üniversiteleri ile online toplantılarda buluştu.
Dü Dış İlişkiler Ofisi, dünya üniversiteleriyle online toplantılarda buluştu
OGÜNhaber / Mehmet Yasin Aslan - 3 ayrı toplantıda çeşitli üniversitelerden yüzlerce katılımcının olduğu programa davetli olarak katılıp, ortaklık bağlamı ve Covid 19 süreciyle alakalı bilgi paylaşımı yapıldı.

Dış İlişkiler Ofisini temsilen Ofis Başkanı Doç. Dr. Faruk GÖKÇE, Erasmus+ Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Serkan EKMEN ve Öğr. Gör. Cihad GÜNDÜZ toplantılara katılıp ortaklık bağlarını kuvvetlendirme, yeni çalışmaların önünü açma ve salgınla mücadelede ve diğer proje alanlarında üniversitemizin yaptığı çalışmaları paylaştı.

Üst düzey katılımın sağlandığı toplantılarda işbirliği alternatifleri değerlendirildi ve Covid 19 sürecinin tüm paydaşlar açısından en az sorunla atlatılabilmesi için bilgi paylaşımında bulunuldu.
Yorum Yazın