TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Kastamonu'da silahla kuyumcu soyan aile yakalandı

Kastamonu'da kuyumcuyu silahla yaralayarak soygun yapan şahıs ile annesi ve eşi, polis ekiplerinin 15 gün süren titiz çalışmalarının ardından yakalandı.
Kastamonu'da silahla kuyumcu soyan aile yakalandı
AJANSLAR - Olay, 28 Ağustos Cuma günü öğle saatlerinde Topçuoğlu Mahallesi Belediye caddesinde bulunan Elif Pehlivan'a ait kuyumcu dükkanında meydana geldi.

Kimliği belirsiz yüzü maskeli kişi, cuma namazı sırasında elinde silahla kuyumcuya girdi. Eşi Nihat Pehlivan'ın cuma namazı için camiye gitmesi nedeniyle yalnız kalan Elif Pehlivan, soygun girişiminde bulunan kişiye karşı çıktı. Bunun üzerine saldırgan, Elif Pehlivan'a tabanca ile ateş etti. Pehlivan, kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan kaçtı. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, vücuduna 2 kurşun isabet eden Elif Pehlivan'a müdahale etti.

Pehlivan, daha sonra ambulansla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Pehlivan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olayın ardından polis ekipleri, soygun girişiminde bulunan ve iş yerinden bir şey alamadan kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

İlk etapta bölgede bulunan MOBESE ve iş yerlerinin güvenlik kameraları mercek altına alındı. 30 farklı güvenlik kamerasını 15 gün boyunca gece gündüz analiz eden ekipler zanlının eşkalini belirledi.

Yapılan operasyonda olayı gerçekleştiği belirlenen E.T., eşi Ü.T. ve annesi T.T. gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgularının ardından E.T., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken eşi Ü.T., ve annesi T.T., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Yorum Yazın