TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Hatayspor'da endişeli bekleyiş 3 isme ulaşılmaya çalışılıyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası büyük yıkım yaşayan illlerden olan Hatay'da enkaz altında kalanlar için endişeli bekleyiş sürüyor. Hataysporlu futbolcu Christian Atsu ile sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre Aslan'a ise henüz ulaşılamadı.
Hatayspor'da endişeli bekleyiş 3 isme ulaşılmaya çalışılıyor
AJANSLAR - Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde acı bilanço korkutmaya devam ederken; spor camiasında endişeli bekleyiş sürüyor.

Teknik direktör Volkan Demirel'in de yardım çağrısında bulunduğu Hatayspor'da sevindirici haberler gelmeye devam ederken; 3 isim ile kontakt kurulamadı. Teknik heyetten iki isim enkazdan sağ olarak kurtulduğu bildirildi. Futbolculardan Burak Öksüz enkazdan çıkarıldı, Bertuğ Yıldırım'ın ve Kerim Alıcı'nın da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Futbolcular Christian Atsu ile sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre Aslan'a ise henüz ulaşılamadı.

BERTUĞ YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA
Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Bertuğ Yıldırım, "Arayan soran herkese çok teşekkür ederim. Gayet iyiyim, şebeke problemi olduğu için telefonlara cevap veremiyorum. Hepimize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

ONUR ERGÜN'DEN AÇIKLAMA
Onur Ergün'den de bir açıklama geldi. Ergün, "Arayan soran herkese çok teşekkür ederim. Çıkan haber doğru değil. Gayet iyiyim. Şebeke problemi olduğu için telefonlara cevap veremiyorum. Hepimize geçmiş olsun" dedi.
Yorum Yazın