TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Esnaf kefalet başkanını öldüren eski damat yakalandı

Gaziantep’te Karataş Karşıyaka Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Başkanı Mehmet Yaşar Yemişken’i makamında pompalı tüfekle vurarak öldüren eski damadı ve babası yakalandı. Yakalanan katil zanlısı ile babası, zırhlı araçla adliyeye sevk edildi.
Olay, dün sabah saatlerinde Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Karataş Karşıyaka Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Başkanı Mehmet Yaşar Yemişken (59), makamında husumetli olduğu eski damadı Orhan S. (35) ile tartıştı. Tartışma sırasında Orhan S., eski kayınbabası Mehmet Yaşar Yemişken’e pompalı tüfekle ateş etti. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Yemişken hayatını kaybederken, katil zanlısı eski damat ise kaçtı.

Yakalanan katil zanlısı ile babası zırhlı araçla adliyeye sevk edildi
Eski kayınbabasını öldürerek olay yerinden kaçan Orhan S. ile babası Ali S., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Yakalanan katil zanlısı damat ile babası, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından zırhlı araçla adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.