Düzce’de polis ve jandarma ekipleri tarafından suçların önlenmesi, azalması ve suçluların yakalanması için 24 saat aralıksız denetimler sürüyor. Ekipler tarafından 7-13 Nisan tarihleri arasında yapılan uygulamada 26 bin şahıs sorgulandı. Yapılan sorgulamalarda ise araması bulunan 50 kişi gözaltına alınırken, 18 şahıs tutuklandı.
Aramalarda 1 adet kurusıkı, 7 adet tabanca, 358 mermi, 2 av tüfeği, 9 şarjör, 3 adet kesici delici alet ve 21 kartuş ele geçirildi.
Düzce’de 26 bin şahıs sorgulandı, aranan 50 kişi yakalandı
DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ve jandarma ekipleri tarafından suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması için yapılan denetimlerde 26 bin kişi sorgulandı. Yapılan sorgularda araması bulunan 50 şahıs gözaltına alınırken, 18’i tutuklandı.