TİC Holding Header
  • USD 32.388
  • EUR 34.981
  • Altın 2331.671
  • BIST 100 8880.09
  • Asayiş

Bağımsız Ülkücüler derneği Diyarbakır Annelerini ziyaret etti

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır İl binası önündeki evlat nöbeti bin 1244. gününde devam ediyor.
Bağımsız Ülkücüler derneği Diyarbakır Annelerini ziyaret etti
Diyarbakır HDP İl Binası önünde evlat nöbeti tutan anne ve babalar 1244 gündür eylemlerine Diyarbakır, Van, Hakkari, Şırnak, Muş ve İzmir illerinde devam ediyor. Evlat nöbetinde  aile sayısı  354 oldu 39 cocuk teslim oldu.

Evlat nöbetine ziyaretçi akını devam ediyor
Bağımsız Ülkücüler derneği Evlat nöbeti tutan anne ve babaları ziyaret etti.

Bağımsız ülkücüler genel başkanı Abdullah Demircan ve beraberindeki heyet Evlat nöbeti çadırındaki anne ve babaları ziyaret edip karanfil ve çikolata ikram edip desteklerini iletti.

Evlat nöbeti tutan baba Süleyman Aydın bağımsız ülkücüler derneği üyeleri ilk günden beri zaten yanımızda ve bize destek oluyorlar dedi.

Dernek genel başkanı "Abdullah Demircan yaptığı açıklamada inşallah buradaki tüm anne ve babalar en yakın zamanda çocuklarına kavuşur bizde bağımsız ülkücüler derneği olarak bizde evlat nöbeti tutan anne ve babaların yanında olup onların destekçisi olacağız" diye konuştu.

Dernek avukatı Hamza Yılmaz, bin 244 gündür evlat nöbeti tutan ailelere destek olmak için burada olduklarını vurguladı.

Yılmaz, “Bugüne kadar destekçileri olduk, sonuna kadarda olacağız. Evladına 39 aile kavuştu inşallah yakın zamanda diğer ailelerimizde kavuşacaktır bu yapılan hareket sadece kendi evlatları için değil tüm milletin evlatları için mücadele ederek buradalar” dedi.





Yorum Yazın