TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Arşiv

'Mutlulukla mücadele ediyoruz'

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yılın ilk kar yağışında vatandaşların olumsuz etkilenmemesi ve ulaşımın aksamaması için 18 araçla kent genelinde hizmet veriyor.
'Mutlulukla mücadele ediyoruz'
Mehmet Aslan - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kentte yaşanan yoğun kar yağışından dolayı vatandaşların olumsuz etkilenmemesi ve ulaşımın aksamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sabaha karşı saat 04:00’da kar yağışının başlamasıyla çalışmalarına başlayan Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kentte yaşanan yoğun kar yağışına karşı 50 personel, 8 adet tuz ve kar küremeli araç, 2 küreme aracı, 4 greyder ve 4 adet JCB aracı olmak üzere toplam 18 araç ile kent genelinde çalışıyor. Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, tüm ekipleri ve araçlarıyla gün boyu kent genelinde çalışma yürütecek. Ekipler, trafik ve yaya güvenliği için gece yaşanacak buzlanmalara karşı kentteki tüm ana arter ve kaldırımlarda tuzlama çalışması yapıyor.

‘Olumsuz durumları ALO 153 hattına bildirin’
Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ekipleri ile sahada hazır bulunduğu ve olumsuz durumlarla karşılaşan vatandaşların ALO 153 hattını arayarak ya da 0501 121 21 21 WhatsApp hattına yazarak bildirmeleri istendi.

Açıklamada ayrıca evsiz ve barınma sorunu yaşayan vatandaşların Büyükşehir Belediyesi misafirhanesine başvurarak konaklayabilecekleri belirtildi.
Yorum Yazın