TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.146
  • Altın 2323.394
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Çaycuma Diyanet-Sen Tefsir sohbetlerine başladı

Diyanet-Sen Çaycuma ilçe temsilciliğinde Kur’an-ı Kerim ve Hadis-i Şerifleri daha iyi öğrenme ve anlamaya yönelik sohbet programları başladı.
Çaycuma Diyanet-Sen Tefsir sohbetlerine başladı
İHA - Cuma ve Salı günleri yapılan programlarda başta Kur’an-ı Kerim olmak üzere Hadis-i Şerifler okunuyor.

Diyanet-Sen’de ilki Cuma günü gerçekleştirilen Hadis Sohbetlerinin ardından Salı günü de Tefsir Sohbetleri başladı. Çaycuma 50.Yıl Camii İmam Hatibi Hafız Murat Yaşa’nın verdiği Tefsir sohbetine Diyanet-Sen Çaycuma ilçe başkanı Kenan Tunç ve Din Görevlileri katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Diyane-Sen Çaycuma İlçe Temsilcisi Tunç, "Diyanet-Sen Çaycuma ilçe temsilciliği olarak başlattığımız Tefsir ve Hadis sohbetlerimiz, arkadaşlarımız tarafından büyük teveccüh gördü. Hadis dalındaki İlk sohbetimizi “Hadislerle İslam” kitabını okuyarak 06 Kasım 2015 Cuma günü gerçekleştirdik. İnşallah bu sohbetimiz her cuma günü Cuma Namazı sonrası devam edecektir.

Salı günü yatsı namazından sonra da Tefsir dalındaki ilk Sohbetlerimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Sendika binamızda yaptığımız bu ilk sohbetimizde Murat Yaşa hocamızın engin birikimiyle Fatiha Suresini işledik. Karşılıklı katılımla gerçekten güzel bir sohbet oldu. Öncelikle saygıdeğer Murat Yaşa hocama ve kıymetli vakitlerini bu güzel programa ayıran çok değerli meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bismillah dedik ve başladık. İnşallah önümüzdeki Salı günü sohbetimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
Yorum Yazın