TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Belediye Başkanları Eyüp Sultan'da buluştu

İstanbul 2’nci bölge belediye başkanları Eyüp Sultan’da bir araya geldi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada başkanlar sabah namazını Eyüp Sultan Camii’nde kıldıktan sonra Ebu Eyyüb El Ensari Hazretleri’nin türbesini de ziyaret etti.
Belediye Başkanları Eyüp Sultan'da buluştu
İHA - 1 Kasım seçimleri sonrasında İstanbul 2’nci bölge belediye başkanları Eyüp’te buluştu.

Sabah namazını Eyüp Sultan Camii’nde kılan belediye başkanları daha sonra avlu duasına eşlik edip Ebu Eyyüb El Ensari Hazretleri’nin türbesini ziyaret etti. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın ev sahipliğini yaptığı buluşmada belediye başkanları daha sonra Eyüp Belediyesi Ensari Konağı Sosyal Tesisleri’nde kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda başkanlar ilçelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

Toplantıya, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ahmet Hamdi Çamlı ve Ekrem Erdem’in yanı sıra Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner katıldı. AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan yöneticiler de toplantıya katılanlar arasında yer aldı.
Yorum Yazın