TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Belediye Başkanı Necati Gürsoy yılın en başarılı ilçe başkanı seçildi

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği KAMU-DER tarafından yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.
Belediye Başkanı Necati Gürsoy yılın en başarılı ilçe başkanı seçildi
İHA - Görev süresi boyunca yaptığı çalışmaların yanı sıra ilçenin birlik ve beraberliği için attığı adımlarla vatandaşların takdirini ve sevgisini kazanan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından yılın en başarılı ilçe Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, KAMU-DER tarafından 19 Aralık 2015 tarihinde Ankara’da bir otelde bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan geleneksel ödül törenine davet edildi. KAMU-DER üyelerinin oylarıyla belirlenen ve siyaset, basın, hukuk ve sanat alanında ödüllerin dağıtılacağı programda, Başkan Necati Gürsoy, yılın en başarılı ilçe belediye başkanı ödülünü alacak.

KAMU-DER tarafından yılın en iyi belediye başkanı seçilen Başkan Gürsoy, böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "Yaptığımız hizmetlerin görülüp bu şekilde bir ödülle taçlandırılması bizim için çok önemli ve değerlidir. Beni bu ödüle layık gören tüm KAMU-DER üyelerine çok teşekkür ediyorum. Adilcevaz Belediyesi olarak bundan sonra da ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Yorum Yazın