TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Aydın'da tarımsal yenilik ve bilgi sistemi grup toplantısı yapıldı

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından çiftçi sorunlarına çözüm bulunmak üzere Araştırma Enstitülerine iletmek, bulunan çözüm ve geliştirilen uygun teknolojilerin hızlı bir şekilde çiftçilere aktarılmasını sağlamak amacıyla toplantı düzenlendi.
Aydın'da tarımsal yenilik ve bilgi sistemi grup toplantısı yapıldı
İHA - Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Bircan, başkanlığında yapılan toplantıya bir çok kurum yönetici ve sorumlusu katıldı.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce, tarımsal araştırma, yayım ve eğitim fonksiyonlarını yerine getirmeye çalışan kuruluşlar arasındaki işbirliğini etkin hale getirerek, koordinasyonu artırmak, çiftçi sorunlarına çözüm bulunmak üzere Araştırma Enstitülerine iletmek, bulunan çözüm ve geliştirilen uygun teknolojilerin hızlı bir şekilde çiftçilere aktarılmasını sağlamak amacıyla düzenlenmekte olan İl Grup Toplantısı Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü koordinatörlüğünde kasım ayı içinde bölge illerinin de katılımıyla Aydın’da gerçekleştirilecek olan Bölge Grup Toplantısı programı görüşüldü ve Tarımsal Yeniliklerin Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında 2015 yılında İlimizde uygulanan projeler tanıtıldı.
Yorum Yazın