TİC Holding Header
  • USD 32.388
  • EUR 34.981
  • Altın 2331.671
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Alaşehir Fen Lisesi öğrencileri tabletlerine kavuştu

2010-2011 eğitim öğretim yılında açılan Alaşehir Fen Lisesi’nin öğrencileri ilk kez tabletlerine kavuştu. Fatih Projesi kapsamında okulun 10. sınıf öğrencileri ve öğretmenlere toplam 106 tablet dağıtıldı.
Alaşehir Fen Lisesi öğrencileri tabletlerine kavuştu
İHA - Alaşehir Fen Lisesi öğrencilerine Fatih Projesi kapsamında ilk kez tablet dağıtımı gerçekleştirildi. Fen Lisesi Müdürü Ali Altıntaş, "Fatih Projesi kapsamında okulumuz 10. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerimize toplam 106 tablet dağıttık.

Okulumuzda ilk kez tablet dağıtılıyor. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin tabletlerine kavuşmalarıyla eğitimin kalitesi artacak, çıtamız daha da yükseklere çıkacaktır. Amacımız öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin günümüz teknolojilerinden en iyi ve en üst seviyelerde yararlanmalarını sağlayabilmek. Tabletlerin kullanılmaya başlamasıyla birlikte, araştıran, kendini geliştiren, kişilikli bireyler yetiştirebileceğiz.

Tabletler ilim ve bilime ulaşmak için birer araç olacaklardır. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yenir olmak üzere, emeği geçen herkese öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi en iyi eğitim imkanlardan faydalandırdıkları için teşekkür ediyoruz." dedi.
Yorum Yazın