TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

ADÜ tanıtım faaliyetlerine başladı

Adnan Menderes Üniversitesi ADÜ yeni akademik yılın başlamasıyla birlikte tanıtım çalışmalarına hız verdi.
ADÜ tanıtım faaliyetlerine başladı
İHA - Yeni akademik yılın başlamasıyla tanıtım faaliyetlerine hız veren Adnan Menderes Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı.

Gezi programına katılan yaklaşık kırk kişilik gruba, ADÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelleri, Aydın Meslek Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, ADÜ Spor Merkezi, Tıp Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Merkez Kütüphane ve Merkez Kampüs alanını gezdirdi. Ardından Atatürk Kongre Merkezi’ne geçen öğrenciler, Öğr. Gör. Mehmet Atik tarafından Adnan Menderes Üniversitesi hakkında bilgilendirildi.

ADÜ’yü gezmekten büyük keyif aldıklarını söyleyen öğrenciler, üniversite sınavı öncesinde kendileri için bu gezinin, motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Üniversite ortamını yerinde tanıma, değerlendirme ve bilgilenme imkânı bulan öğrenciler, gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Tanıtım faaliyetleri açısından oldukça verimli geçen 2014-2015 eğitim öğretim yılında 21 liseyi ağırlayan Adnan Menderes Üniversitesi, yeni akademik yılda bu sayıyı arttırmayı planlıyor.
Yorum Yazın