TİC Holding Header
  • USD 32.428
  • EUR 35.064
  • Altın 2326.442
  • BIST 100 8880.09
Şehzade Orhan Osmanoğlu

Şehzade Orhan Osmanoğlu

ABD'nin Müslümanlara halife seçmesi..

Değerli dostlarım, sevgili okurlarım, geçtiğimiz günlerde ABD Afganistan'da çekilme kararı aldı. Biliyorsunuz ABD, ikiz kulelere yapılan saldırıyı bahane ederek Bin Ladin'e karşı harekat düzenlemek amacıyla 2001'de Afganistan'a girmişti.
ABD'nin Müslümanlara halife seçmesi..
ABD 2001 yılından beri Afganistan'da. Bundan önceki tarihlere baktığımızda ABD ve CIA'nın, Ruslara karşı Bin Ladin'e yardım ettiklerini görmekteyiz. Buna rağmen ABD, Ruslara karşı Afganistan'ın kazanmasının ardından Ladin'in ya da Taliban'ın kuracağı hükümete sıcak bakmadı.

Sonrasında da malum ikiz kuleler olayı ve faturanın Ladin'e kesilmesinin ardından Afgan işgali geldi.
Öncelikle şunu söylemek lazım ki Bin Ladin'in ikiz kulelerle alakası yoktur. Ve bunu yapabilecek kapasitede de değildir. Bin Ladin ABD tarafından eğitilen, onlara  eden sonra da işi bitince infaz edilen bir kuklaydı sadece.

Peki şimdi ne oldu da bunca sene bütün askeri gücüyle Afganistan'da bulunan ABD, birden bire çekilme kararı aldı?
Sanki birilerine yol açıyor, sanki birşeylerin alt yapısını hazırlıyor, sanki dünyaya birşeyler göstermeye çalışıyor.
ABD, Afganistan'dan çekilmekle bütün dünyaya "Biz burada başarılı olamadık, yapamadık, çekiliyoruz" mu demek istiyor?
Hayır! Bence bunun altında başka oyunlar var. Bu hususa özellikle dikkatinizi çekmek istiyorum ABD Afganistan'ı asla terk etmez. Afganistan ABD'nin arka bahçesidir. CIA'nın esrar ve kaçakçılıktan ülkeye soktuğu milyon dolarların elde edildiği bir arka bahçedir. ABD bunu kaybetmek istemez.

Ancak neden birden bire ABD buradan çekilme kararı alıyor. Acaba bu bahçeyi başka bir yere taşımış olabilir mi?
Evet bu mümkün, seçeneklerden biri bu olabilir.
Ancak gelelim asıl konuya, ABD'nin burdan çekilmekle asıl büyük oyununa .
ABD Afganistan'dan çekildiği anda yerini Taliban'a bıraktı ve bütün yayın organları dünya genelinde aynı anda yayın yapmaya başladılar.

"Halk Taliban'dan kaçıyor, Taliban'ın zulmü, Taliban'ın uyguladığı cezalar, yasaklar vs.vs…"
Haberler aynı anda bütün dünya medyasında yer almaya başladı. CNN'den bir kadın muhabir haber için Afganistan'a gidiyor ve uçaktan iner inmez siyah çarşaf giydiriliyor. Bunun haberleri anında dünya medyasında yer alıyor.
Olabilir, yıllardır Suudi Arabistanda'da kadınlar sokaklarda çarşaf giymek zorunda. Oraya giden kadın haberciler de aynı muameleyi görüyor. Neden bunu hiç haber yapmadınız?

Orda da kadınların araç kullanması yasak, tek başına sokağa çıkması yasak, neredeyse nefes alması yasak bunları bizzat ben yaşadım Riyad'da. Eşimle çarşıda gezerken yanlışlıkla birbirimizden uzaklaştığımızda hemen soruyorlardı eşime "Nerede eşin?" diye. Kırbaç cezası orda da var. Neden bunları haber yapmadınız?

Yapmazlar çünkü ABD Suudi Arabistan ile ortak. Petrolde ortak, gazda ortak, silah sanayinde ortak, kısacası Suudi Arabistan, ABD'nin bütün planlarına ortak.

ABD Afganistan meselesiyle dünyaya neyi göstermek istiyor biliyor musunuz?

"Sizin islam islam dediğiniz şey var ya, şeriat dediğiniz şey var ya işte böyle bir şey, işte islam budur, islam bu kadar korkunçtur, islam demek yobazlık demek, şiddet demektir, siz Müslüman mı olmak istiyorsunuz ?
İşte sizin olmak istediğiniz Müslümanlık böyle bir şey, işte şeriat gelirse sizin de başınıza gelecek olan budur. İşte Müslümanların lideri böyledir."

Evet dostlarım, ABD'nin dünyaya vermek istediği mesaj tam olarak budur.
Avrupa'da, ABD'de islam'ı seçen onlarca kişi oluyor. İslama yönelmenin önünü kesmek, islama olan bakışı değiştirmek, islamofobiyi yayarak islam ülkelerini ve müslümanları ötekileştirmek ve nihai olarak planladıkları yeni dünya düzeninden islamı ve müslüman kimliğini tamamen yok etmek.

Çünkü ABD'nin gelecek planlarında, dünyayı ele geçirme planlarında karşısında durabilecek tek gerçek güç hakiki islamdır, Müslümanlardır.

İnsanları İslama karşı bilinçaltında hazırlıyorlar buna hazırlıyorlar yoksa ABD Afganistan'dan asla çekilmez, asla ordaki varlığına son vermez.

Bakın ABD Irak'tan da çıkıyorum dedi, çıktı mı?
Hayır orada şu an 7-8 bin askeri var.
Trump kaç kere "Suriyeden çekiliyoruz" dedi ama askerinin sadece %25'ini çekti. Kamışlı civarına doğru güneye indirdi.
ABD asla hesabı olmadan işgal ettiği ülkeyi bırakıp çekilmez. Hele ki dediğim gibi arka bahçesinden milyonlar kazanıyorsa.
Şu anki hesapları da muhtemelen alttan alta Taliban'a yol açıp, fırsat verip, hatta besleyip sonra da dünyaya "İşte islam budur!" demek.

Şu an Taliban'ın Afganistan'da islam adına yaptığı şeylerin ne islamla alakası var ne de şeriatle alakası var. İslam bu değil dostlarım, gerçek müslümanlık bu değil. Taliban'ın islamla, şeriatla en ufak bir alakası, ilgisi yok.

Bunlar islam kasıtlı olarak bu şekilde yansıtıyorlar. Kadını cariye gibi gören, kadını eve hapseden, kadını döven, bunu Kur'an elinde, sanki Kuran'da yazıyor gibi uygulayan, cahil, dağda bayırda gezen, eliyle yemek yiyen, etten pilavdan başka bir şey bilmeyen, medeniyetsiz bir topluluk olarak göstermeye çalışıyorlar. Bunların hepsi adı İşid olsun Taliban olsun, proje oluşumlardır. Bu insanların gerçek islamla alakası yok.

Gerçek Müslümanlık Türkiye'de.
Onlar bundan korkuyor. Bizler Hz.Muhammed (sav)in bizlere öğrettiği, merhamet ve adalet dini olan islamı, onu en güzel şekliyle üç kıtaya yaymış olan atalarımızdan öğrenerek bu günlere geldik. İslam'ın bilim ve medeniyetle barışık olduğunu biz atalarımızdan gördük, gerçek islam ahlak dinidir.

Fethettikleri yurtlara medeniyet, merhamet, adalet, estetik, kültür, sanat ve insanlık götüren atalarımız islamı en güzel şekliyle yaşamışlardı. İşte onlar bu islamın yeniden dünyaya hakim olmasından korkuyorlar.

Avrupa Birliği kendi hesaplarına göre 2050'de Avrupadaki nüfusunun % 60 olacağını söylüyor.
Bugün bir çok Avrupalı ünlü islamı seçiyor, bunların içinde çoğu da çekindikleri için açıklayamıyorlar, açıklayanlar da var. İşte onların büyük korkusu gerçek islamın yeryüzüne hakim olması.
Onlar da çok iyi biliyor, İslam şiddet dini değildir, korku dini değildir ama işlerine gelmiyor.
Oyun büyük dostlarım, hesapları bitmiyor, bitmeyecek.
Her zamankinden fazla uyanık olmaya, birlik olmaya ihtiyacımız var.
Allah'a emanet olunuz!

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın
  • Meyyit
    Şehzadem Selamün Aleyküm ağzına yüreğine sağlık öncelikle uslup nedir saygı nedir ahlak nedir çizgi nedir nerde ne nasil davranılır konu başlıklarıyla biraz eğitim alması gerekenler var malum ahir zaman bir gün için hergün can başla mücadele ediyoruz etmeyede son nefes verene kadar insaallah her daim devam edeceğiz umarım bir gün cehalet ve sefaletin uydurma ve hikayelerin gök edilmediği güne uyanmak nasip olacak uzaktan bakılacak değil eli ayağı titreten bir şanımız var ki her damla kanım feda olsun her an her saniye çok şükür bin şükür dualarla yaşayan islamın erlerine...
  • Demir Can
    Hayatımda bu kadar doğru başlayıp bu kadar yanlış uyduruk biten bir yazı görmedim. Talibanı besleyen de Abd şeriatçı kesimleri besleyen de abd niye beslemesin ki hep işine yaradılar. Amerikanın dünyayı ele geçirmesinin karşısında ki tek engel tek güç biz müslümanlarmışız. Abi uyanın uyanın yıllardır dünya elinde maşa gibi kullanıyor sadece sonra da günah keçisii yapıp bırakıyor. Türklüğümüzü unuttukça biz tarih sayfasından silineceğiz kendinize gelin.
  • Mehlika
    Tablo tamamıyla böyle ..Daha iyi ifade edilemezdi teşekkürler