TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
Şehzade Orhan Osmanoğlu

Şehzade Orhan Osmanoğlu

2. 'One Minute'..

Değerli dostlarım, geçtiğimiz günlerde Osman Kavala ile ilgili yaşanan gündem birden dünya ve Türkiye basınında ilk sıralarda yer aldı.
2. 'One Minute'..
Sayın Erdoğan, Kavala'nın serbest bırakılmasını isteyen 10 ülkenin büyükelçileriyle ilgili "Söyledim Dışişleri Bakanımıza, bizim bunları ülkemizde ağırlamak gibi bir lüksümüz olamaz. Türkiye'ye böyle bir ders vermek haddinize mi sizin? Kimsiniz siz?" ifadelerini kullandı.

Bu on ülkenin içinde ABD, Almanya, Fransa, Hollanda, Kanada da var. Bu ülkelerin büyük elçileri hepsi işbirliği yapmış Osman Kavala'nın serbest bırakılması için bildiri yayınlamış, adeta Türkiye Cumhuriyeti Devletine aba altından sopa gösteriyorlar.

Bunlar Türkiye'yi hala eski Türkiye sanıyorlar. Hala nabzımızı ölçmeye, bizimle uğraşmaya devam ediyorlar.

Baktılar ki içerde bazı sıkıntılar var, dolar üzerinden bir operasyon çekiliyor, ülke battı algısı oluşturuluyor, manşetler de bunu körüklüyor, halk aç, ekonomi battı şeklinde gündemle beraber muhalif kesimden çatlak sesler yükseliyor, bunları fırsat bilip bir de biz sıkıştıralım, aciz bırakır isteklerimizi yaptırırız dediler.

Öncelikle bu Osman Kavala kimdir ki sizin için bu kadar önem arzediyor?
Yoksa ismi lazım değil yüzlerce yıl öncesinden günümüze uzanan o karanlık derin ve şeytani, gizli örgütün bir mensubu mu?
Onun için mi bu kadar önemli?
Hadi büyük elçiler neyse de benim oturup hayretle izlediğim şey bizim içimizdeki bir kesimdir. Büyükelçiler bildiri attıklarında neredeyse sevinçten zil takıp oynayacaklardı. Hemen başladılar Erdoğan siyasetten anlamıyormuş, diplomasi bilmiyormuş, nasıl olur elçilere böyle konuşurmuş vesaire…

Yahu bir kere de ülkenizin arkasında durun bir kere olsun devletinizi milletinizi destekleyin. Sayın Recep Tayyip Erdoğan Ortadoğu'nun en iyi siyasetçilerindendir, diplomasi dilini çok iyi bilir ki bugün itibariyle on ülkenin geri adım atışlarını izliyoruz.

Ne oldu ana muhalefet partileri, sevinçten oynayanlar ne oldu ?
Biraz dik dursaydınız, sizleri bir kez olsun bu ülkenin arkasında görsek olmaz mıydı?
Avrupa bunu anladı artık siz de anlayın, Türkiye eski Türkiye değil, bu ülkenin başındaki lider de sorsan beş Ortadoğu liderinin adını sayamayacak kadar dış siyasete uzak, siyaset bilmeyen, ülke menfaatine değil dış odaklara hizmet eden bir lider değil.

Türkiye artık gündem dışı bir ülke değil, attığı her adımla gündem olan bir ülkedir. Sayın Erdoğan'ın on ülke elçilerini istenmeyen adam ilan etmesinin ne kadar isabetli olduğunu ülkeler geri adım atınca anlamış olduk.

Allah'a emanet olunuz!

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın
  • Rakıf Heybeli
    Nasıl buna cüret ettiler bunlar nasıl
  • Hasibe K
    Haklı
  • Kadir deger
    Ayni zihniyet deden 2.Abdulhamit hani indiren zihniyettir bana göre osmanlinin asil çöküşü 1909 dur yani dedenin indirilmesidir ...
  • ALİ İHSAN YÜCEL
    ALLAH RAZI OLSUN