TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
Pınar Dura Özer

Pınar Dura Özer

Haftanın yabancı dizisi: The Undoing

Jean Hanff Korelitz'in 'You Should Have Known' romanından uyarlanan HBO yapımı, The Undoing'in başrollerini Nicole Kidman ve Hugh Grant paylaşıyor.
Haftanın yabancı dizisi: The Undoing
Yönetmenliğini Susanne Bier'ın üstlendiği dizinin diğer oyuncu kadrosunda ise; Lily Rabe, Edgar Ramirez ve Donald Sutherland yer alıyor.
 
Hikaye, New York Şehri'nin zengin çiftlerinden olan Grace ve Jonathan Fraser'ın (Nicole Kidman ve Hugh Grant) mutluluklarının trajik bir cinayetle son bulmasını konu ediyor.
 
The Undoing (İsyankar), aslında o kadar çok komplo teorisiyle dolu ki; konfeti gibi etrafta spoiler dağıtmadan yazmam neredeyse imkansız.
 
Kısaca özetlersek; psikiyatrist Grace ve kendisine tapan bir sürü genç hastası olan, Pediatrik Onkolog Jonathan'ın, özel okulda okuttukları ergen bir erkek çocukları vardır.
 
Fraser çifti ve okulun diğer zengin velileri, her sene ekonomik zorluk çeken bir ailenin çocuğuna bu pahalı ve önemli okulda okuması için burs verir.
 
Bu özel okulda burslu okuyan bir çocuğun annesi, acımasız bir şekilde öldürülür.
 
Dedektifler bu cinayeti soruşturmaya başlayınca, bütün projektörler Fraser çiftine dönmeye başlar.
 
Her bölüm, oyuncuların ne yapacağını görmek için sabırsızlanacağınız, içinde şüphe, gerginlik ve zeka barındıran müthiş bir kurgusu var.
 
The Undoing, zengin, güçlü ve güzel insanlarla, sorunları olan orta halli insanların hikayesine değiniyor.
Dizi, esasında vermek istediği mesajda, bir cinayet üzerinden, sınıfsal bir duruma temas ediyor.
 
Müthiş oyunculuklarla, gizemi bir an olsun eksilmeyen, heyecanlı bir yapım olmuş.
Hugh Grant'i de uzun zaman sonra izlemek keyif vericiydi.
Nicole Kidman'la müthiş bir uyum yakalamışlar.
Kesinlikle tavsiye ederim.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın