TİC Holding Header
  • USD 32.318
  • EUR 35.121
  • Altın 2292.771
  • BIST 100 8880.09

En büyük ihanet kampanyası - "128 Milyar dolar nerede?"

En büyük ihanet kampanyası - "128 Milyar dolar nerede?"
Bu kampanya bu ülkeye yapılmış en büyük ihanet ve hainliktir.

Evet; Dünya ekonomik olarak büyük sıkıntılar içine girmiş ve Pandemi en güçlü ekonomileri dahi etkilemiş hal böyleyken, Türkiye bu süreçte daha önceki döviz kuru üzerinden yapılan manipülasyon ve ekonomik saldırılara karşı güçlü ekonomisi ile karşı durmaya çalışıyor, bir yandan 'da halkını Pandemi sıkıntısının etkilerinden kurtarma ve halkına hazine kaynaklı nakden destek paketleri ile büyük bir gayretin içinde mücadele veriyor.

Muhalefet şimdi koro halinde sesleniyorlar.
Ne diyorlar?
Tamda yakaladık dediler. Attık bir safsata ortaya temcit pilavı gibi çevirip, çevirip getiriyorlar.

Özelikle CHP sözcüsü Faik Öztrak.
Kim Faik Öztrak? 2001 krizinde Türkiye'yi batma noktasına getiren ve bankalarının içlerinin bir gecede boşaltıldığı dönemin hazine müsteşarı, Sn. Öztrak bu konuda konuşacak en son kişisin sen.

Ak Parti olarak, Hükümet olarak, Sayın Cumhurbaşkanımız gerekli açıklamaları yaptılar ama karşı şer ittifak cephesinde beyinlerin algılama kodları kapatılmış olduğundan onlar bildiğini okumaya devam edecekler.

Yazımın başında söylediğim sözde "bu ülkeye ihanettir ve hainliktir" dedim.

Çünkü muhalefet tatbiki eleştirecek. Ama eleştiriyi sulandırıp ülkenin uluslararası arenada kendi ülkesini ekonomi üzerinden imajını zarar verecek şekilde yaparsan eleştiri boyutu ortadan kalkar.

Bir analiz yapalım.

Kemal Kılıçdaroğlu daha önce ne demişti?
"Türkiye güvenli bir ülke değil" diye bir açıklama yaptı.
Bu ne demek? Yabancı sermayeye (Yabancı) yatırımcıya "Türkiye'ye gelmeyin, yatırım yapmayın" demek, çünkü Ana muhalefet lideri bunu söylüyor.

Şimdi ise aynı şekilde "Türkiye'nin hazinesinden 128 Milyar dolar uçmuş gitmiş" algısı oluşturup Pandemi sürecinde uluslarasın yatırımcının gözdesi olan Türkiye'de, üretim artmış ihracatta rekorlar kırılırken ve özellikle Avrupa'dan ve Çin'den yatırımcılar gelmeye başlamışken, işte tamda bu sırada, koskoca bir uydurma senaryo ile Türkiye'nin önünü tıkamak ve ekonomi üzerinden bir kaos oluşturmak işte bu hainliktir.

Sn. İlhan Kesici aslında çok net anlattı, ne dedi?
Devlette tüm işlemlerin kayıt altında olduğunu ifade eden Kesici, Merkez Bankası'ndaki rezervin kaybolmadığını hesaplara açık bir şekilde erişilebildiğini söyledi.

CHP'li Kesici, "Girersiniz Merkez Bankası bilançosuna, okumayı bilen insanlar açarlar internet sayfalarını, dolar alımları satımları nasıl olmuş, ne zaman olmuş, kaç lira almış, kaçtan satmış, görülür" dedi.

Aslında bu cevap kurgulanan bu oyunun deşifre olduğunun ispatıdır.

CHP bunu konuşurken yan kollarından ses çıkmıyordu şimdi koro halindeler ya işte onlara da talimat verildi "Buradan yüklenin" diye.

Zaman ayırdım. Merkez Bankası 2017-2018-2019-2020 yılları bilançoların dijital ortamda mevcut. Buradan inceledim ve baktım.

Beyler, her şey çok net ve şeffaf rakamlar tümünü görme imkânınız var.
Ne giden var ne de kaybolan.
Yemin ediyorum bu koskoca bir yalan.

Çok detaya girmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Ülkeye gelen ve çıkış yapan sermaye, içeride hazine kaynaklı ödeme planları ve vatandaşın pandemi koşullarında aldığı destekler, kur üzerinden yapılan saldırılara karşılık vermek ve bunlara karşı dirençli durmak için kullanılan kaynaklar.

Ülkemizin hali hazırda devam eden yatırımları ve harcamaları var. Daha o kadar çok harcama kalemleri var ki. Sadece emeklilerimize verdiğimiz nakit ikramiye 40 Milyar civarında. İşte tüm bunlar için güçlü bir Merkez Bankası rezervi gerekiyor ve bu da Türkiye'de var.

İşte batmış Türkiye'den 19 yılda rezervleri 130 Milyar dolarları aşmış bir rezerv.
Tüm ulusal ve uluslararası saldırılara karşı güçlü dirençli bir ekonomi.
Tüm içerdeki hainlerin saldırılarına karşı güçlü bir politika.
Ülkemizi sürekli uluslararası alanda şikâyet, kötüleme, karalama hainliklerine rağmen dimdik duran bir Recep Tayyip Erdoğan.

Düşün bu ülkenin yakasından Allah aşkına düşün.

Gezi olayları, bu ülkenden bir anda çıkan sıcak paralar, kaçan yabancı yatırımcıların maliyeti 157 Milyar dolar civarında. Kim vardı işin içinde CHP-FETÖ-PKK.

15 Temmuz hain darbe girişiminin Türkiye'ye ekonomi olarak faturası 300 Milyar dolar. Kim var bu işin arkasında? FETÖ-PKK-CHP. Siz halen hikâye anlatıyorsunuz? İnsanları yalan bir algı üzerine kurduğunuz senaryo ile kandırıyorsunuz.

Sadece direk içinde olduğunuz iki hainliğin bu ülkeye faturası 457 Milyar doların üzerinde.

Hadi oradan.
Muhalefetmiş batsın muhalefetiniz.


Bu ülke çok güçlü. Siz ve ağa babalarınız gelse de istediğiniz türlü pis oyunları kursanız da yıkamayacaksınız.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın
  • charlieprince
    128 milyar dolar nerede herhangi bir siyaset tartışmasının başlıca nedeni değil, yanlışlarla dolu ve yanlışlarını da ısrarla gizlemeye çalışıp şeffaflıktan oldukça uzaklaşan ekonomi yönetiminin önünde bulduğu siyasi bir sonuçtur. sloganın şimdillik için ortaya çıkardığı birkaç faydadan bahsedelim; gece yarılarında polis ekiplerince alelacele kaldırılan pankartlardan artık iktidarın ne kadar despotlaştığını ve kendini esaslı eleştirebilecek bir konunun tartışılmasından ne kadar korkabildiğini gördük. 2017 yılı başında hazine ve tcmb arasında herkesten habersiz bir protokol kabul edildiğini öğrendik. 2020 yılı içerisinde eski bir bakan tarafından söylendiğine göre tcmb'nin bir "iflas" tehlikesi atlattığını duyduk.. eğer ana muhalefet ve muhalefet partileri merak uyandırılmış olan rezerv satışına neden olan yanlış hükümet politikalarını da insanlara aktarmayı becerebilirse bu soru-sloganın daha çok faydasını göreceğiz.
  • Kadir Doğulu
    Hesap sorulmasından neden rahatsızsınız ki. Hesap sorulacak tabi ki.
  • Yaren Arpacı
    Siz cevap verin. 128 Milyar Dolar nerede? Cevap yok ki. Yandaşların cebine gitti kur farkı. Ohhh. Sizde bal sürün ekmeklerine.