TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19

Allah'ın hesabı başkadır

Allah'ın hesabı başkadır
Hayretle ve şaşkınlıkla takip ediyoruz.
Neyi?
Altılı masa toplantılarını.

Arkadaş, ülkeyi yönetmeye talip olanlar (sözde) insanların aklıyla alay etmeye devem ediyorlar.
10'uncu kez bir araya geldiler.
Konuştukları en önemli konu zannımca masadaki yemek menüleri olsa gerek.
Vatandaş bunu anlıyor. Kimse kızmasın. Çıkan bir karar yok, aday belli değil, 10 toplantı ve arada yapılan ikili görüşmelerde ne konuşuyorsunuz?

Şimdi gelelim bir içlerine girelim mi?
Aslında gerek yok. Dışarıdan zaten görebiliyoruz. Masanın altındaki ortağı da görüyoruz...

Liderleri değerlendirmeye gerek duymuyorum. Daha önce bu değerlendirmeyi yaptım. Benim en çok dikkatimi çeken ve hayretlere düşüren CHP'nin tutumudur.

%25 oyunuz var eyvallah, siz ana muhalefet partisi değil misiniz?
Eyvallah ittifak yapın masayı kurmak için talimat aldınız ve bu küçücük Partilerle iş birliği yaptınız. Amacınız belli, iktidar olmak değil sizin tek derdiniz Recep Tayyip Erdoğan, hesaplarınız bunun üzerinden ki buda açık görülüyor. "Atatürk'ün partisiyiz" diye dolaşıp duruyorsunuz ama tam tersi Atatürk'ün düşünceleri ve fikirlerinden çok uzaksınız.

Tüm bunlar böyle iken çıkıp oy oranı 0,1 olan partilere bu kadar söz hakkı nasıl veriyorsunuz?
Bu kadar keskin konuşmalarına nasıl fırsat veriyorsunuz?

Valla şunu söyleyeyim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu sonunu hazırlıyor. CHP'nin sonunu hazırlıyor. Bakın Kemal Bey bir şeyin farkında değil. Daha önce HDP'nin meclise girmesini sağladılar. İP'ye kiralık vekil verdiler ve TBMM'ye girmesini sağladılar. Şimdide küçük partilere bu tavizi veriyor.

Peki, "Meral Akşener birinci Parti olacağız" diyor. "Başbakan olacağım" diyor. Aslında CHP'nin yerine göz koymuş o aslında ana muhalefet olacağız diyor. En önemlisi CHP'li Belediyelerle çok haşır neşir ve sarmaş dolaş oyunlar kuruyor. Gözünü CHP'nin oylarına dikmiş ve bu desteğinde İmamoğlu aynı zamanda Mansur Yavaş'tan alıyor. Kemal bey masayı kuran lider ama Altılı masa onun adaylığını kabul etmiyor.

Dirayetli bir Lider olmak çok önemli, sözünün geçmediği yerde işin bitmiştir.

Kemal Bey, bakın ne kadar hesap yaparsanız yapın ama Allah'ın hesabı çok başkadır. Bunu anlayın artık. Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan (Cumhur ittifakı) güçlenerek seçimlere gidiyor. Vatandaş sizlerin bu komik halinizi görüyor.

Allah.cc hesabını fark edin artık.
Nasıl? Ben anlatayım size.

Ali Babacan çıkıyor ne diyor?
"Anayasada Türklük ibaresini kaldıracağız ve ana dilde Kürtçeyi serbest yapacağız" diyor. Bu tam bir felaket, bu altılı masa ortağının bu sözlerine en büyük tepki CHP ulusalcı kanadından geliyor. Halk nezdinde ciddi tepkiler çekmeye devam ediyor.

Davutoğlu ne diyor?
"Bir Cumhurbaşkanı olacak ve bu Cumhurbaşkanı altılı masaya tabi olacak. Yani önemli karaları biz onaylamadan, imzalamadan karar veremeyecek" diyor.

Birde, "Cumhurbaşkanı bizi dinlemez, bize sormazsa kriz çıkar ve seçime gidilir" diyor.
Hadi bunlara ne cevap vereceksin?

HDP gizli ortak tehdit ediyor. Öyle bir hale düşmüşsün ki vay ki vayyyyy halinize gerçekten.

İşte tüm bunlar Allah tarafından.
Çünkü. Bu ülke için çalışan, çabalayan, mücadele veren Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. Şeytani planlarla, ABD, İngiltere, Almanya gibi ülkelerden icazet alarak, talimat alarak bu işi yürütüyorsunuz. ABD ve İngiltere basınında çıkan haberlerden bunu çok iyi anlamak mümkündür.

Lakin unuttuğunuz bir şey var.
Karşınızda Dünya'nın en etkili Lideri ve siyasetçisi var.
Karşınızda tüm dünya mazlumlarının hayır duasını almış bir lider var.
Karşınızda Türkiye'ye adeta başarıdan, başarıya koşturan uluslararası platformlarda küresel bir aktör konumuna getirmiş bir lider var.

Ukrayna- Rusya savaşında Dünya'nın açlıktan kırılmasını engelleyen bir lider var.
Unutuyorsunuz sanırım, son 20 yılda girilen tüm seçimleri kazanmış bir lider var.
En önemlisi Allah'a kalbini dayamış bir lider var.

İşte sizler bu yuvarlak masa etrafında toplanmaya devam edin, şeytani planlarınızı yapmaya çalışın işe yaramayacağını seçimlerde göreceksiniz.

Cumhur ittifakı tarihi bir farkla seçimleri kazanacak Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı olacaktır.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın
  • Hakan Demirci
    Tamam