TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19

Sayın Cumhurbaşkanımıza çok açık mektup

Genel seçim atmosferinde gerçekleşen yerel seçimde halkın ortaya koyduğu iradenin ardından yaşananları şaşkınlıkla izliyorum.
Sayın Cumhurbaşkanımıza çok açık mektup
Sosyal ağlarda silahşorlar milli takımı destekler gibi taraftarı olduğu partiyi başarıların en mükemmelini yakalamış gibi göstermek için paylaşımlar yaparken, siyasi parti temsilcileri de karşı sahada bulunan siyasi misyon sahiplerine tabiri caizse kale direği olmayan mahalle sahasında topu doksana atmak için büyük çaba harcıyorlar.

Kimse milletin ortaya koyduğu sonuçları neden, niçin ve nasıl üçgeninde değerlendirmiyor ve değerlendirenleri de tarafsız olmaları sebebiyle çapsız olarak fişleyerek hedeflerine koyuyorlar.

Sayın Cumhurbaşkanımız sizin balkon konuşmanızı tarihi bir sesleniş olarak kabul ediyorum.

Eksiklerimizi tespit ve telafi etmenin çalışmalarına başlıyoruz diyerek başladığınız konuşmanızda arzu ettiğimiz sonucu alamamamızın altında yatan gerçeğin millete kendimizi yeterince anlatamamış ve gönüllere yeterince girememiş olmamızda gördüğünüzü kaydettiniz.

Sistemin dinamik yapısına uygun şekilde gerekiyorsa bakanlıklarda ve kurumlarda gerekli her türlü adımı atacağınızı açıklayarak, “Yarın sabahtan itibaren eksiklerimizi tespit ve telafi etmenin çalışmalarına başlıyoruz” şeklinde yaptığınız konuşmanızın ardından yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın inşa ettiği bir sitenin yöneticisiyiz. Sitemizde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait olan 35 dairenin 4 ay öncesinden kalan aidat ve ısınma borçları bulunmaktaydı. Borcu bir aydır istememize ve hatta hizmetlerin devamlılığını sağlayamıyoruz diyerek sıkıntılı olduğumuzu ifade etmemize, üstüne birde ihtarname yazmamıza rağmen borç gözüken 70.000 lira tarafımıza ödenmemişti.

Sayın Cumhurbaşkanım sizin konuşmanızın ardından sabah saatlerinde hesabımıza borçlarının tamamı bakanlık tarafından yatırılmıştır.

Cumhurbaşkanımız sizin bizi boş laflarla mest etmek adına konuşma yapmadığınızın farkındayız. Ettiğiniz sözlerin gerçekleşmesi ve yaptığınız hizmetlerin gözle görünür olması sebebiyle sizlerin söylemleri ve şahsiyeti bizler için değerlidir.

Bir başka olay ise CİMER’e 10 gün kadar önce yaptığımız 3 milyon lira tutarında milli servetin çürümeye terk edilmesiyle alakalı başvuruya verilen cevap idi.  Sabah saatlerinde bu başvurumuza da jet hızıyla cevap verilmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız sizin ağzınızdan çıkan bir söz tüm terslerin düz olması için gerekli olan çalışmaların zamanında yapılmasını sağlıyor.

Sevgili annem 10.4.2019 tarihinde 69 yaşına girdi. Allah ona sağlık sıhhat ve afiyet versin. 13 ameliyat olmuş ama şahsınıza duyduğu güven nedeniyle partinizin sandık kurulu üyesi olarak İstanbul Başakşehir’de 1363 numaralı sandıkta görev almıştır.

O sandıkta bir vatandaş oy pusulasına mühür vurmadan paramparça ettikten sonra pusulayı zarfın içerisine koymuş, bir başka vatandaşımız ise tüm partilere mühür basarak pusulayı zarf ile sandığa atmıştır.

Pusulayı paramparça ederek zarf ile sandığa atan kişinin düşünceleri öğrenilmelidir ve dikkate alınmalıdır. Sizde zaten bu konuda seçim gecesi yaptığınız konuşmada bu tarz bir değerlendirme de bulundunuz. Bende dilimin döndüğünce oy pusulasını paramparça ederek oy kullanan veya sandığa hiç gitmeyen seçmenlerle alakalı değerlendirme yapmaya çalışacağım.

Ezan susmaz, bayrak inmez ve şehitler ölmez diyen birileri var ya o birileri Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma temposuna ayak uydurmayan, oturduğu koltuğu kibir aracı olarak gören ve boş yere makam işgal edenlere, seslerini duymayanlara, şikayetlerini görmezden gelenlere karşı kızgınlıkla tepki vermek istemişlerdir. Ama bu tepkiyi size duydukları güven ve sevgi nedeniyle bir başka partiyi tercih edememiş bunun yerine oy pusulasını parçalamış veya sandığa gitmemeyi tercih etmiştir. 



Sayın Cumhurbaşkanım sizinle başbakan olduğunuz zaman görüştüğümde nasıl bir gazeteci görmek istersiniz diye sormuştum ve sizde; “Doğruları yazan, Allah’a hesap vermekten korkan, dürüst olan ve bir doğrumuz veya bir hatamız varsa onu da kimseden çekinmeden yazan gazeteci görmek isterim” demiştiniz.

O görüşmemizin ardından ise 3 kez daha sizinle sohbet etme imkanımız oldu. Bir isteğim olup, olmadığını sorduğunuz da her seferinde; ‘sağlığınıza duacıyız’ şeklinde cevap vermiştim.

Şimdi aynı soruyu sorsanız, şahsıma yine bir şey istemem, lakin sağlığınıza duacıyım sözüme ek olarak özel bir istekte bulunurum.

O da Kamu Denetleme Kurumu’nun Cimer ile entegre olarak aktif olarak çalışmasını tesis etmeniz olacaktır.

Ülkemizi istikrarsızlığa sürükleyecek büyük kaos ve kargaşa için yapılan planları bozmak için ilk önce mana yerine madde planını ön planda tutanlara artık bizimle değilsiniz denilecek gün bugündür.

Ak sütün içindeki ak kılı fark edecek gençliğin tüm tersleri düz edecek şekilde sizden bir kıvılcım ateşlemenizi beklemektedir.

Saygılarımı sunarım..

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın