TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19

Sanal alışveriş kaosuna kurumsal firmalar da ayak uyduruyor

Tüketicilerin sanal ortamda alışverişe yönelmelerinin ardından dolandırıcı firmalardan gelen şikayetlere çok şahit oluyorduk. Bugünlerde ise kurumsal dediğimiz firmalarla alakalı sık sık şikayetler tarafımıza ulaşıyor.
Sanal alışveriş kaosuna kurumsal firmalar da ayak uyduruyor

Shop&Miles online alışveriş sitesi tr.shopandmiles.com ve Online Alışveriş Sitesi www.trendyol.com ile gazetemiz personeli sorun yaşamıştır.

tr.shopandmiles.com adresinden 500 liralık saat alan personelimize ürün içeriği eksik gelmiş ve bildirimlerin ardından 1 ay sonra eksik ürün gönderilmiş fakat taahhüt ettikleri ürün gönderilmemiştir.

Trendyol ise sipariş verilen ürünü hasarlı göndermiş ve iade etmek için 3 farklı müşteri hizmetleriyle görüşülmüş ve 3 değişik değişim süreci metodu aktarılmıştır.

Bu iki firma da daha önceden müşteri memnuniyetini temel alan satış sonrası hizmetleriyle biliniyorlardı.

Fakat taşeron başka firmalarla anlaşarak aracı firma olmalarının ardından müşterileriyle sık sorun yaşamaya başladıklarına şahit oluyoruz.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın
  • Tuğba
    Trendyol'dan bir ürün aldım İstanbul'da bana teslim edeceklerine İzmirde bayanın birisine teslim etmişler. bayan aradı haberim oldu ama trendyoldan hala ses yok.
  • Alev Sezgin
    Trendyol anlattığınız gibi gerçekten müşterilerini üzmeye başladı.