TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19

Men Dakka Dukka

Hizmet aşkıyla yanıp tutuştuğunu iddia edip, içimdeki aşkın tutuşması sebebiyle benim madde planında değil, mana planında hak için çalışmak gibi bir misyonum var diyerek koltuk ile kıçını buluşturanlar bu kavuşmanın ardından tükürdüklerini yalamaktan hiç utanmazlar mı?
Men Dakka Dukka
Maalesef yurdumuzda hizmet aşkı, hak sevdası ile canla başla çalışan idarecilerimiz de var.

Lakin bu idarecilerimizin çalışmasına ayak uyduramayan hizmet aşkı yerine koltuk sevdasına kapılanlar hafızamıza kara bir leke olarak kazınıyor.

Koltuğa oturana kadar hak, halk, hizmet aşkı sloganları atan birileri amacına ulaştıktan sonra oturduğu koltuğa sırılsıklam aşık oluyorlar.

Çalışmayanı sevmeyen birileri de gelip, bu kara sevda hastalığına tutulanlara, kalk koltuğu boşuna işgal etme dediğinde ise kenara çekilip, Bizans oyunları ile başka bir koltuk kapma yarışına girişiyorlar.

Vatan için canını vermek için tereddüt etmeden sınır ötemizde operasyon yapan yiğitlerimizden utanmadan hala cebini doldurma yarışında olanlar da var ya hani, onlara da tek ve son sözüm şu olacak; ‘MEN DAKKA DUKKA’

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın