TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09

Ekrandan Atalarımıza Hakaret

Programını izlerken bu kanalda yaşanan muhalefet olmak adına sergilenen ''komediye'' bir de atalarımıza karşı yapılan hakaretin eklenmesini seyrettim.
Günümüzde muhalefet yok diyerek sitem ederek geçmişimize bir gezinti yaparak Osmanlı zamanına kadar muhalif olarak giderek, ''Kardeşim demiryolumuzu Almanlar yaparken yamuk yamuk ray döşemişler. Yamuk yumuk ray döşemelerinin nedeni nerede maden var ise o madenleri bulmak imiş'' diyen Kerimcan Kamal bu ifadeleri televizyon ekranlarından söylerken, ATALARIMIZI kastederek ''Peki kardeşim siz geri zekâlı mısınız niye müdahale etmediniz'' diyerek haddini aşan söylemlerde bulundu. Siz bizim atalarımıza geri zekâlı diyeceksiniz ve atalarımıza hakaret ettiğiniz programın ardından ise Ulu Önder Atatürk'ün Nutuk'unun 137. bölümünü ekranınıza koyarak birilerine mesaj vereceksiniz. Lütfen ey atalarımıza hakaret eden cahil zihniyet, kendinizi bir televizyoncu gibi değil de sanki bir siyasi parti gibi muhalefet olarak tanımlayıp Ulu Önder Atatürk'ü bu ülke insanlarını birbirine düşürmek için kendinizi güçlü göstermek adına kullanmanız çok onur kırıcı bir davranıştır. Osmanlı İmparatorluğu zamanında Bağdat mebusu olan İsmail Hakkı'nın Meclis-i Mebusan kayıtlarındaki Almanların demiryolu inşaatı zamanında tarihi eser kaçakçılığı işlerine bulaşmasının önünün kesilmesi için bir dizi çalışmalar yapıldığının yazılı olması atalarımızın o yıllarda Kerimcan Kamal'ın düşündüğü gibi tedbirsiz olmadığını da ispatlamaktadır. Unutmayın ki! Bu ülke insanları sizin yaptıklarınıza ses çıkarmıyor ama sizin amacınızın ne olduğunu bilerek sabırla sizleri izlemektedir. DTP'lilerin Diyarbakır'da halkın acı çekmesine neden olan bombacıya ağıt yakmasını ekranlarınızda işleseniz daha iyi olmaz mı? Ekranlarınızda insanların inançlarını hafife alarak sanki İslami yaşantıyı bir felaketmiş gibi göstererek halkı birbirine düşman etmeye odaklanacağınıza, bu ülkenin bütünlüğüne zarar veren terör örgütüne karşı kampanya başlatsanıza... Tabi sizlere göre İslami bir yaşantısı olan herkes ve her tesettürlü kişi irticacı ve Atatürk'e karşı. Siz birkaç kişiyi arkanıza alarak başka birkaç kişiye savaş ilan ediyorsunuz. Ulu Önder Atatürk şu an yaşasaydı ve sizlerin meydanlar ile ekranlarda yaptığınız kışkırtmaları görseydi emin olun ki! İlk olarak sizin bu eylemlerinize dur der ve bu halkın birliği ve dirliği için çalışırdı. Hepimiz ülkemizde olanlar ve bitenler ile kardeş kardeşe karşı eksi ve artı kutuplarda olmamak için kafamızı deve kuşları gibi kuma gömüyoruz ama atalarımıza geri zekâlı dedirtecek kadar onursuz değiliz. Sayın Tuncay Özkan Hep ahde vefa diyorsunuz ya lütfen atalarımız bahis konusu olduğu zaman biraz da olsa kanalınızda program yapan arkadaşlarınıza ahde vefalı olarak davranmasını isteyiniz.


fyildirim@ogungazetesi.com.tr
OGÜN/20-26.Ocak.2008/Sayı:56/Sayfa:03

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın