TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Teknoloji

Hitachi Data Systems'ın yenilikçiliği ödüllendirildi

Hitachi Content Platform Anywhere, 2015 Bulut Bilişim Depolama mükemmellik ödülü'nü kazandı
Hitachi Data Systems'ın yenilikçiliği ödüllendirildi
Sultan Gedik - Hitachi Data Systems, dünya çapında faaliyet gösteren entegre bir medya şirketi olan TMC'nin çıkarttığı Cloud Computing Magazine tarafından düzenlenen ödül töreninde Hitachi Content Platform Anywhere ürünüyle 2015 Bulut Bilişim Depolama Mükemmellik Ödülü'ne hak kazandığını duyurdu.

Bulut Depolama Mükemmellik Ödülü, bulut depolama çözümleri uygulayan ya da geliştiren şirketlere veriliyor. Ödül, müşteri tabanı için depolama verimliliği yanında benzersiz bulut depolama sağlayan satıcıları ödüllendiriyor.

TMC CEO'su Rich Tehrani Hitachi Data Systems'ı yenilikçiliği ve ürün kalitesiyle bulut depolama pazarının olgunluğunu ve büyümesini en iyi şekilde gösterdiği için kutladı. HCP Anywhere'in Bulut Depolama Mükemmellik Ödülü'nü almasının HDS'in bulut depolama çözümlerini geliştirmeye olan adanmışlığından kaynaklandığını belirtti.

Hitachi Content Platform Anywhere şirketlere yönelik bir mobilite çözümü olarak çalışanların verilerini depoluyor, senkronize ediyor, koruyor ve paylaşıyor. Böylece çalışanlar da istedikleri cihazla istedikleri yer ve zamanda çalışma özgürlüğüne sahip olup paylaşımlı iş alanlarında kolaylıkla birlikte çalışıyorlar. Bu hizmetleri kendi BT ortamlarında sağlayan şirketler, kurumsal verileri üzerinde tam görünürlük ve kontrole sahip olarak uygun güvenlik, yönetim ve veri yerleşimini garantiliyorlar.

HCP Anywhere, birçok ödül kazanmış olan Hitachi Content Platform ürün ailesinin bir parçasıdır. Bu ürün ailesi gerçek anlamda güvenli, basit ve akıllı bulut depolama çözümleri yaratacak nesne depolama, dosya senkronizasyonu ve paylaşımla birlikte dosya geçitlerini birlikte sunan tek entegre çözümdür. Ürün ailesi Hitachi Content Platform, Hitachi Content Platform Anywhere ve Hitachi Data Ingestor'dan oluşmaktadır. İşletmeler değişime ihtiyaç duydukça ve teknolojiler evrildikçe kurulumu, yönetimi, bakımı ve uyarlanması kolaydır. HCP ürün ailesiyle BT organizasyonları ve hizmet sağlayıcıları dosya verisini sistemde kolaylıkla depolayabilir, paylaşabilir, senkronize edebilir, koruyabilir, saklayabilir, analiz edebilir ve kurtarabilir. HCP her iş yükü için ayrı bir sisteme duyulan ihtiyacı ortadan kaldırarak birleştirilmiş bir ortam üzerinden veri korumasını, sıkıştırmasını ve tekrar çoğaltılmasını sağlar ve böylece sistemleri çok daha verimli ve hesaplı hale getirebilir.HCP, servis sağlayıcıları kendi başlarına yapmak zorunda oldukları entegrasyon zahmetinden kurtarıp müşterilerine daha hızlı hizmet vererek değer yaratabilme ve pazara hızlı ürün sunabilme imkanı da sağlıyor. Sektör rakiplerindeki diğer hiçbir nesne depolama çözümünün gerek şirket içindeki gerekse de açık bulutlardaki iş gücü mobilite bileşenleri ve güvenlik özellikleri HCP'nin entegrasyon derinliğiyle yarışamıyor.

Hitachi Data Systems Bulut ve Mobilite CTO'su Peter Sjoberg Bulut Bilişim Depolama Mükemmellik Ödülü'nü kazanmaktan dolayı çok heyecanlandıklarını belirtiyor. "İşyerlerine, güvenli şirket sınıfı mobilite getirmek en büyük tutkumuz. Günümüzün mobil iş gücü için benzersiz bulut depolama sunan bir platform sağlamaya devam edeceğiz."

Hitachi Content Platform ürün ailesi de TMC 2015 Bulut Bilişim Mükemmellik Ödülü'ne hak kazandı.
Yorum Yazın