TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
  • Teknoloji

Gameloft, mobil reklamcılığı değiştiriyor

Mobil cihaz oyuncularının yakından tanıdığı bir firma olan Gameloft, SpotX ile yaptığı anlaşma ile oyunlarında yer alan reklamları özelleştiriyor. Detaylar haberimizde.
Gameloft, mobil reklamcılığı değiştiriyor
Fatma Güler - Gameloft’un reklam departmanı oyunculara özel olarak reklamlar sunmak için video envanter yönetim platformu olarak bilinen SpotX ile anlaşma sağladı.

Dragon Mania Legends, Modern Combat, Asphalt ve Order & Chaos gibi markalaşmış oyunları bünyesinde barındıran Gameloft, 2015 yılında en çok oyunu indirilen mobil oyun yayıncısı ünvanına sahip oldu.

150 milyonu aşkın aylık kullanıcı
Aylık 175 milyona yakın bir oyuncu kitlesi bulunan firmanın, tüketicileri hakkında sahip olduğu kapsamlı bilgiler sayesinde oldukça verimli bir reklam ağı kuran Gameloft, SpotX platformunun en iyi ve güvenilir teknolojileriyle, mobil reklamcılığa yeni bir soluk katıyor.



Bu ortaklığın en büyük faydasını reklam veren kişiler görecek, Spotx-Gameloft işbirliğiyle reklam verenler, görüntülerinin hangi oyunda gösterildiğini net olarak görebilecek.

Gameloft, SpotX’in reklam sunucularından gelen içerikleri kullanıcıya sunmadan önce kontrol edecek ve çocuk ve yetişkin kitleye hitap eden reklamları ayırıp doğru oyunlarda yer verecek, bu sayede marka imajı yükselirken, reklam verenler de daha sağlıklı sonuçlar alacak.
Yorum Yazın