TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Eskişehirspor: 2 - GMG Kastamonuspor: 0

GMG Kastamonuspor, Ziraat Türkiye Kupası 4.Turu'nda karşılaştığı Eskişehirspor’a 2-0 mağlup olarak kupaya veda etti.
Ziraat Türkiye Kupası: Eskişehirspor: 2 - GMG Kastamonuspor: 0
Kastamonu / İrfan Salcı - Eskişehir Yeni Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkan kırmızı siyahlı temsilci, yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyince sahadan yenik ayrılan taraf oldu.

Eskişehirspor’a turu getiren goller ise 48’nci dakikada Nijeryalı oyuncu Sunday Oluwadeji Alimi’nin karambolden ve 82’nci dakikada ise Bedirhan Altunbaş’ın penaltı golüyle geldi.

POZİSYON VAR GOL YOK
GMG Kastamonuspor, karşılaşmaya hızlı başlayan taraftı. Üst üste bulduğu pozisyonlarda golü bulamayan GMG Kastamonuspor, devre arasına 0-0 berabere girdi. İkinci devreye ise Eskişehirspor hızlı başladı ve 48. Dakikada golü buldu. 60’nci dakikadan sonra oyuna yeniden ortak olan kırmızı siyahlı temsilci, Metincan’ın da oyuna girmesiyle gol yollarında daha da etkili olmaya çalıştı. Ancak 82. dakikada Faruk Öcal cezasahası içerisinde Eskişehirspor’lu oyuncuya faul yapınca hakem penaltı kararını verdi ve ev sahibi ekip farkı 2’ye çıkardı.

ROTASYONLU KADRO
Kırmızı siyahlı temsilci Teknik Direktör Levent Eriş, dünkü karşılaşmada rotasyonlu bir kadro sahaya sürdü. Kalede yeniden Atakan Akyol’a şans veren Levent Eriş, Sümer Odabaş, Sefa Gebeşoğlu ve Eren Evin gibi isimlere de ilk 11’de yer verdi. Karşılaşmada ise Harun Aydın, Mert Arabacı, Birkan Öksüz, Faruk Öcal, Metincan Cici ve kaleci Atakan Akyol sergiledikleri performansla beğeni topladı.

ÜST ÜSTE İKİ DEPLASMAN
Kupaya veda ettikten sonra yeniden yönünü lige çeviren GMG Kastamonuspor, üst üste iki deplasman maçına çıkacak. Kırmızı siyahlı temsilci Pazar günü deplasmanda Sivas Belediyespor ile önümüzdeki Perşembe günü ise 1922 Konyaspor deplasmanında mücadele edecek.
Yorum Yazın