TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.114
  • Altın 2309.788
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Uluslararası 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası Yalova'da başladı

AA -

İSTANBUL (AA) - Uluslararası 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası Yalova’da başladı.

Karaderili Şirketler Grubu’na bağlı Terma City sponsorluğunda düzenlenen turnuvanın açılış seremonisi 90 Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra İspanya, Güney Afrika ve Almanya katılıyor.

Turnuvaya katkı sağlayan Vali Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Karaderili Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Tevfik Talas’a teşekkür plaketi verildi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, yaptığı açıklamada, son dönemlerde sporda elde edilen başarıların kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

Ergezen, "Şu anda hali hazırda devam eden İslami Dayanışma Oyunları’nda birçok kardeşimiz altın madalyalarla hepimizi mutlu etmekte. Bizim camiamızın da en büyük branşı olan tekerlekli sandalye basketbolun uluslararası turnuvasındayız. İddialı olduğumuz bir branşımız. Tüm vatandaşlarımızın da ilgiyle takip ettiği bir branş. Bizim de en büyük hedefimiz daha fazla sporcu sayısının olması. Dolayısıyla kendi içinde rekabetin artması." değerlendirmesinde bulundu.