TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Şampiyonluğu masa başında kaybettik

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TFF 1. Lig'de son dönemde konuşulan teşvik iddiaları sonrası hem kulüp içi hem de kulüp dışı yapılanların kendisini üzdüğünü belirtti ve 'Biz şampiyonluğu masa başında kaybettik. Bize atanan hakem oyunlarıyla kaybettik' dedi.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Şampiyonluğu masa başında kaybettik
TFF 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Biz şampiyonluğu masa başında kaybettik" dedi.

Rakiplerinin kirli oyunlarının olduğunu ve kendisini çok üzdüğünü belirten Yüksel Yıldırım, "Son günlerde bize yapılanlar beni çok üzdü. Hem kulüp içi, hem de kulüp dışı. Rakiplerin kirli davranması. Ben açık açık söyledim ama isim vermedim. Ben rakiplerimize teşvik primi veriliyor dedim. Ya da teklif ediliyor dedim. Ben bunu ispat edemem ama bunu futbolcular açık açık konuşuyor. Adana Demirspor başkanı bana, 'Ben sana göstereceğim. Sen benim adımı veriyorsun' dedi. Ben ne Murat Sancak dedim ne de Adana Demirspor dedim. Tuzlaspor, Aydeniz Et Balıkesirspor ve Menemenspor dedim. Burada şampiyonluğa oynayan Altay da var, GZT Giresunspor da var. Bunlar da yapmış olabilir. Niye bunlar üstüne alınmıyor da Adana Demirspor üstüne alınıyor. Adana Demirspor başkanıyla görüştüm. 'Sezon sonu konuşacağım' dedi. Bende konuşacağım dedim" diye konuştu.

'Türk futbolu bitmiştir'
Adana Demirspor taraftarının rahat rahat stadyumlara girdiğini belirten Yüksel Yıldırım, "TFF'ye de yazdım açık ve net: Ben taraftarımı içeriye alamıyorum, neden Adana Demirspor her yere rahat rahat giriyor? Süleyman Soylu'nun oğlu dediler, İçişleri Bakanı'nın oğlu dediler. Açık açık bunlar konuşuluyor. Emniyet müdürü önünde önünü ilikliyor dedi, başkanın. Bunlar söyleniyor. Tamam dedim o zaman. Söyleyecek bir şey yok. Türk futbolu bitmiştir. Yüksek Yıldırım'ın önünde kimse önünü iliklemiyor. Beni sallamıyor, takmıyor. Ben de istemiyorum zaten. Ama öbür taraf böyle konuşuyor. 5 bin kişi Adana'da içeriye giriyor. Samsun'da sok bakalım 5 bin kişiyi içeriye. Biz içeriye soksak alacağımız cezanın haddi hesabı olmaz. Oraya da göstermelik cezalar veriliyor. Kaç maçtır böyle gidiyor. İstanbulspor deplasmanında bile sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen taraftar alıyorlar. Hiçbirinde maske yok, sosyal mesafe yok. Ondan sonra da tam kapanma deniyor. Şimdi göreceğiz tam kapanmada neler olacak. Hep çifte standartlar, birileri torpilli. Onlar yapıyor biz yapamıyoruz. Biz yaparsak biz haydut, eşkıya oluyoruz. Kanunlara karşı çıkmış oluyoruz. Onlar torpilli oluyor. Onlar bir yolunu bulmuş, minareye kılıf giydirmiş" açıklamasında bulundu.

'Şampiyonluğu masa başında kaybettik'
Şampiyonluğu masa başında kaybettiklerini vurgulayan Yıldırım, "Bu futbol dünyası benim bildiğim iş dünyası değil. Ya bu deveyi böyle güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. Biz şimdilik bu deveyi gütmeye çalışıyoruz ama nereye kadar güdeceğiz. Bunlar korkutucu şeyler. Gücünüz yetmiyor. Biz şampiyonluğu masa başında kaybettik. Bize atanan hakem oyunlarıyla kaybettik. İçerideki Menemenspor maçında rakibin eline açıkça top vuruyor görüyoruz ama hakem penaltımızı vermiyor. Menemenspor'a ben 2 maçta 4 puan kaybettim. GZT Giresunspor'a biz hakem hatalarıyla yenildik. Onda dolayı şampiyonluğumuz gitti. 2 maçımız daha var. Ama bu mantık böyle gelince benim için gitti gözüküyor. Bizim şampiyon olmamız istenmedi. Engellendi. Şimdi ben böyle konuştum önümüzdeki hafta ceza gelecek" şeklinde konuştu.
Yorum Yazın