TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

PES 2020 Turnuvası ödül töreni gerçekleşti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'yle Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Elektronik Sporlar Topluluğu iş birliğinde yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) sürecinde gençlerin sosyal aktivitelerini koruyucu ve önleyici tedbirler eşliğinde gerçekleştirebilmesi amacıyla organize edilen PES 2020 Turnuvası için ödül töreni düzenlendi.
PES 2020 Turnuvası ödül töreni gerçekleşti
Mehmet Aslan - “Spor Dostu Kent” anlayışından hareketle Türkiye’de sportif faaliyetlerinin merkezi konumuna gelen Gaziantep için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi Elektronik Sporlar Topluluğu iş birliğinde organize ettiği PES 2020 Turnuvası’nda 455 kişi içerisinden derece alarak başarı sağlayan yarışmacılar için Büyükşehir Belediyesi binası önünde ödül töreni gerçekleştirdi. Turnuvada finale kalan 8 sporcuya bisiklet hediye edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 1’incilik kürsüsüne oturan Kubilay Hallaç, 2’nci Kayra Özçalışkan ve 3’üncü Hasan Bakkaloğlu’na kupalarını verdi.

BAŞKAN ŞAHİN: SPORUN HER DALIYLA GENÇLERİMİZE ULAŞMALIYIZ
Ödül töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Çok önemli bir günde 10 Kasım’da gençlerimize ödül töreni düzenlemenin ayrı bir mutluluğunu yaşıyorum. Bugünün öneminin yanı sıra dünyanın önemli bir dönemeçten geçtiğinin hepimiz farkındayız. Pandemiden kurtulmak ve sağlıklı ortama geçmeyi hepimiz istiyoruz. Ancak bir taraftan da hayatımızı önlemler eşliğinde devam ettirmemiz gerekiyor. Spor Kenti Gaziantep’te sporun her çeşidini desteklemek için yoğun gayret gösteriyoruz. Gençlerimize baktığımız zaman gözlerinde büyük bir aşk var. Kalplerinde büyük bir heyecan var. Bunu görebiliyoruz. Geleceğimiz gençlerimizle emin ellerde. Sporun her dalıyla gençlerimize ulaşmak istiyoruz. Onların bilgi ve becerilerine ilişkin taramalar yaparak ideal olan spor dalına yönlendirme çabası içerisindeyiz. Bugün kentin her ilçesinde yaptığımız yüzme havuzları, kapalı spor salanları aracılığıyla gençlerimize spor yapma fırsatı veriyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu, gerçekleştirdiğimiz turnuvanın ulusal ve uluslararası alana yayılmasına yönelik istek ve talepler aldık. Turnuvanın sürdürülebilirliğine ilişkin Başkan Fatma Şahin’in bizlere talimatı oldu. E-Spor yeni gelişen bir federasyon ancak salgın sürecinde gençlerimizin birbirlerini ifade ettiği en güzel aktivitelerden biri olarak görülüyor” diye konuştu.

Ödül töreninin ardından günün anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, derece alan yarışmacılarla fotoğraf çektirdi.
Yorum Yazın