TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Kayapınar'da 119 kişi tenis kortunda kozunu paylaştı

Kayapınar Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Kayapınar Tenis Cup 13+yaş turnuvası final müsabakası ve ödül töreniyle son buldu.119 sporcunun katıldığı tenis turnuvasında dereceye giren sporculara ödüllerini dağıtan Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, İlk kez düzenlemelerine rağmen turnuvaya yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek, Kayapınar’da tenise olan ilginin artıyor olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kayapınar'da 119 kişi tenis kortunda kozunu paylaştı
Kayapınar Belediyesi tarafından tenis sporunun sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla ilk kez gerçekleştirdiği “Kayapınar Tenis Cup 13+ Yaş Tenis Turnuvası” düzenlendi.

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okan Spor Yerleşkesindeki 4’ü açık, 2’si kapalı tenis kotlarında düzenlenen tenis Turnuvasına, 74’ü erkek 45’i kadın olmak üzere 119 sporcu katıldı. Bir hafta süren turnuvanın Final müsabakası ve ödül töreni yapıldı. Törene Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman ve belediye yetkilileri katıldı. Karaman, Turnuvada dereceye giren ilk üç kadın ve ilk üç erkek sporcuya kupa ve madalyalarını taktim etti. Kaymakam Karaman, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Kayapınar’da tenise olan ilginin artıyor olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayapınar’da tenisçilerin adından sıkça söz ettiren yetenekli tenisçiler gibi bir kariyere sahip olmasını istediklerini söyledi.

“GENÇLERE SPORU SEVDİREBİLMEK İÇİN AMACIYLA ÇOK SAYIDA PROJE ORTAYA KOYDUK”
Özellikle gençlere sporu sevdirebilmek amacıyla pek çok organizasyon ve proje ortaya koyduklarını hatırlatan Kaymakam Karaman, “Gençlerimizi de spora özendirmek, özellikle bireysel sporlarda ulusal ve uluslararası başarılar elde edebilmek amacıyla ilk kez bir turnuvaya ev sahipliği yapıyoruz. Turnuvaya katılan sporcularımızın müsabaka heyecanı kadar bizler de onlarla bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Katılan her bir tenis sever sporcumuzu tebrik ediyor, her birine başarılar diliyorum. Gençlerimizi sporu sevdirmek amacıyla çıktığımız bu yolda bizlere destek veren ailelere ve eğitmenlere de teşekkürlerimi sunuyorum. İlkini gerçekleştirdiğimiz turnuvanın devamı gelecektir” diye konuştu. Turnuvada dereceye giren sporcular da, ilk kez turnuva düzenledikleri için Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman’a teşekkür etti.
Yorum Yazın