TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Hamzaoğlu, geçmiş dönemi hatırlattı: 'Kastamonu halkı açıklama bekliyor'

Hayati Hamzaoğlu, Kastamonu halkının Kastamonuspor ile ilgili geçmiş dönemde yaşananların aydınlanmasını beklediğini hatırlattı.
Hamzaoğlu, geçmiş dönemi hatırlattı: 'Kastamonu halkı açıklama bekliyor'
Kastamonu / İrfan Salcı -  Sosyal medya hesabından değerlendirme yapan Hamzaoğlu, bu konuda Kastamonu halkının bir açıklama beklediğini söyledi.

Hamzaoğlu’nun sosyal medya paylaşımı şöyle: “Bu memlekette söylenen, yaşananlar aydınlanmadan kimse yeni şeyler söylemesin. Geçmiş dönemde KSK’ya yardım adı altında  satılan, takas edilen yüzlerce dönüm arsanın akıbeti, KSK adına verilen imarlar net ortaya çıkmadan, bunlara karşı kimler neyi aldı, neyi verdi ortaya çıkmadan, kimler kaç TL bağış yaptığı netleşmeden vicdanlar rahat olmaz! Belediye, KSK adına kimlerden ne almış ne vermiş,  KSK’nın hesabına bu paralar girmiş mi, girmemiş mi ortaya çıkıp kamuoyuna açıklanmazsa vicdanlar rahat olmaz! Geçmişte milyonlar bağışladıklarını iş adamları ve müteahhitler tarafından söyleniyor. Bugün ise yönetim geçmişten milyarlar borç kaldığını söylüyor. Hem belediye yönetiminden, hem KSK yönetiminden Kastamonu halkı bu konuda müspet veya menfi açıklama bekliyor.”
Yorum Yazın