• Spor

Futbolseverler TRT Kurdi ekranlarına kilitlendi

Amedspor ile Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’nün Play-Off çeyrek final karşılaşmaları TRT Kurdi tarafından canlı olarak ekrana getirilecek.
Futbolseverler TRT Kurdi ekranlarına kilitlendi
12 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’da başlayacak Tarsus İdman Yurdu-Amedspor karşılaşmasını futbolseverler çift dilli anlatım seçeneğiyle izleyebilecek.

2.Lig ve 3.Lig maçlarını canlı yayınlamasıyla ilgi odağı olan TRT Kurdi’nin Play-Off heyecanını ekrana getirecek olması futbolseverler arasında sevinçle karşılandı. “2.Lig ve 3.Lig Play-Off maçları canlı yayınlanacak mı?” sorusu cevabını buldu. TRT Kurdi, 2.Lig Beyaz Grup’ta Amedspor ve 3.Lig 2.Grup’ta Iğdır FK’nın Play-Off mücadelelerini canlı olarak ekrana getirecek.

Buna göre 12 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’da başlayacak Tarsus İdman Yurdu-Amedspor, 16 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’da başlayacak Amedspor-Tarsus İdman Yurdu, 13 Mayıs Cuma günü saat 16.00’da başlayacak 68 Aksaray Belediyespor-Iğdır Fk ve 18 Mayıs Çarşamba günü saat 15.30’da başlayacak Iğdır FK-68 Aksaray Belediyespor karşılaşmaları çift dilli anlatımla naklen yayınlanacak.

Futbolseverler Tarafından Sevinçle Karşılandı
Turu geçmeleri halinde Amedspor’un yarı final ve final maçları ile Iğdır FK’nın final maçının da yine TRT Kurdi tarafından canlı yayınlanması bekleniyor.

13 yıl önce yayın hayatına başlayan TRT Kurdi, bu sezon 2.Lig ve 3.Lig’de 38 maçı canlı olarak ekrana getirdi. TRT Kurdi’nin merakla beklenen Play-Off heyecanını canlı yayınlayacak olması futbolseverleri sevindirdi.
Yorum Yazın