TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Falcao ile Kerem hastaneye sevk edildi

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda bir pozisyonda kafa kafaya çarpışan Kerem Aktürkoğlu ile Radamel Falcao hastaneye sevk edildi.
Falcao ile Kerem hastaneye sevk edildi
İHA - Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda dün akşam Fatih Karagümrük ile oynanan lig maçında tam süre alan futbolcular günü yenilenme çalışması yaparak geçirdi.

Diğer futbolcular ise ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Daha sonra gruplar hâlinde 5’e 2 pas oyunu oynandı.

Antrenmanın devam eden bölümünde pas çalışması üzerinde durulurken, ana bölümünde dar alanda dayanıklılığa yönelik çift kale oyun gerçekleştirildi. Son bölümde interval koşular yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Antrenmanda Martin Linnes ve Arda Turan, günü tedaviyle geçirdi.

Fatih Karagümrük maçında aldığı darbenin ardından sakatlanarak oyuna devam edemeyen DeAndre Yedlin’in yapılan tetkiklerini sonrası sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık, kanama ve ödem tespit edildi ve tedavisine başlandı.

Antrenman esnasındaki bir pozisyonda kafa kafaya çarpışma yaşayan Kerem Aktürkoğlu ve Radamel Falcao, antrenmanı tamamlayamadı. İki futbolcu gerekli tetkikleri yapılmak üzere hastaneye sevk edildi.

Galatasaray, Göztepe maçının hazırlıklarına salı günü saat 17.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.
Yorum Yazın