TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.117
  • Altın 2306.02
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Burak Yılmaz, Antalyaspor maç kadrosunda

Beşiktaş’ın ligde Antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Teknik Direktör Abdullah Avcı, hafta içinde tetkikleri yapılan ve dün takımla çalışan Burak Yılmaz’ı Antalyaspor mücadelesinin kadrosuna aldı. N’Koudou ve Douglos ise kadroda yok.
Beşiktaş’ta Burak Yılmaz’dan sevindirici haber geldi. Ankaragücü maçında sakatlanan ve derbide forma giyemeyen yıldız futbolcu, dün yapılan tetkiklerin ardından takımla birlikte çalıştı ve Antalya maçının kadrosuna alındı. Sakatlığı bulunan bir diğer isim Victor Ruiz de bu maçta forma giyebilecek. Ancak Douglos ve N’Koudou, tam olarak iyileşmedikleri için kadroya dahil edilmedi. Siyah-beyazlılarda cezalı olan Caner’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Douglas, N’Koudou ve Dorukhan ile birlikte Orkan Çınar kadroya alınmayan isimler oldu. Avcı’nın 21 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer alıyor:
"Loris Karius, Utku Yuvakuran, Enzo Roco, Victor Ruiz, Umut Nayir, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Atiba Hutchinson, Mohamed Elneny, Burak Yılmaz, Necip Uysal, Muhayer Oktay, Adem Ljajic, Pedro Rebocho, Domagoj Vida, Jeremain Lens, Kartal Kayra Yılmaz, Erdem Seçgin, Gökhan Gönül, Abdoulay Diaby."