TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Adana Valiliği'nden Adana Demirsporlu taraftarlara jest

Adana Valiliği tarafından perşembe günü Süper Lig’e çıkmak için Ankara’da Fatih Karagümrük ile karşılaşacak Adana Demirspor’un taraftarlarına jest yapıldı. Adana ekibinin galip gelmesinin ardından kentte yapılacak etkinlikler 3 günlük yasak kapsamına girmeyecek.
Adana Valiliği'nden Adana Demirsporlu taraftarlara jest
AJANSLAR - Adana Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamayla, Adana'da 3 gün boyunca gösteri ve toplu etkinlikleri yasaklandı.

Bu açıklama perşembe günü Süper Lig’e çıkmak için Ankara’da Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Adana Demirspor’un taraftarlarını üzdü. Sosyal medyadan takımlarının galip gelmesi durumunda etkinlik yapmak istediklerini bildiren taraftarlara Adana Valisi Süleyman Elban kayıtsız kalmadı.

Adana Valiliği’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Adana Demirsporumuzun perşembe akşamı oynanacak final maçında hedefine ulaşacağına yürekten inanıyoruz. Toplantı ve gösteri yürüyüşleriyle ilgili valiliğimizce alınan yasaklama kararının Adana Demirspor’umuzun final maçı sonrası olası etkinlikleri kapsamadığını hatırlatırız" denildi.
Yorum Yazın