TİC Holding Header
  • USD 32.345
  • EUR 35.18
  • Altın 2243.673
  • BIST 100 8792.15
  • Spor

2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Volkan Can'dan 'Önce Sağlık' mesajı

2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Volkan Can, ülkemizdeki ve dünyadaki sağlık durumundan dolayı 'Önce sağlık diyoruz. Liglerin ertelenmesini talep ediyoruz' dedi.
2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Volkan Can'dan 'Önce Sağlık' mesajı
OGÜNhaber - Dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'de de önlemler alınıyor. Oluşan gelişmeler sonrasında birçok yerin kapatılması kararlaştırırken maçların devam etmesi sporcuların sağlığını tehdit ediyor.

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in 'Süper Lig maçları devam edecek' ve 'Maçlar seyircisiz oynanacak' kararlarından sonra taraftar grupları maçların ertelenmesi gerektiğini savunmuştu.

FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZİN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNCE
2. ve 3. Lig Kulüpler Birli Başkanı Volkan Can, "2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği olarak önce sağlık diyoruz. Futbolun en önemli paydaşı olan Futbolcu kardeşlerimizin sağlığı herşeyden önce gelmektedir. Bu sebeple liglerin ertelenmesini talep ediyoruz." dedi.



TÜRKYİE PROFESYONEL FUTBOLCULAR DERNEĞİ DESTEKLEDİ
Aynı zamanda GMG Kırklarelispor'un da Kulüp Başkanı olan Volkan Can'ın mesajına Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği'nden cevap geldi.

Dernek, '2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği'ne teşekkür ederiz. Kırklarelispor Başkanı Sayın Volkan Can, temsil ettiği 2. ve 3. Kulüpler Birliği ile birlikte koronavirüs önlemleri çerçevesinde "Liglerin ertelenmesine" destek vererek konuyla ilgili yaklaşımlarını ortaya koymuştur. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can nezdinde 2. ve 3. Lig'in tüm kulüp başkanlarına aldıkları karar ve konuyla hassasiyetleri sebebiyle teşekkür ederiz" dedi.

Yorum Yazın