TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Siyaset

Meral Akşener'den 'sözde Cumhurbaşkanı' değerlendirmesi: Bir türlü AK Parti Genel Başkanlığı'ndan sıyrılıp hepimizin Cumhurbaşkanı olmayı istemedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, siyaset gündemindeki 'sözde Cumhurbaşkanı' tartışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Meral Akşener'den 'sözde Cumhurbaşkanı' değerlendirmesi: Bir türlü AK Parti Genel Başkanlığı'ndan sıyrılıp hepimizin Cumhurbaşkanı olmayı istemedi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, siyaset gündemindeki "sözde Cumhurbaşkanı" tartışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akşener şunları ifade etti: "Bütün bunları başlatan, bu sert, kötü, iğrenç dili başlatan sayın Erdoğan'dır. Bir türlü AK Parti Genel Başkanlığı'ndan sıyrılıp hepimizin Cumhurbaşkanı olmayı istemedi, yapmadı."

"Türkiye'de bir algoritma var: FETÖ'cü, sonra darbe, sonra hain. Şimdi bir de buna 'sözde' cumhurbaşkanı eklendi. Biz İYİ Parti olarak bu gündemi reddediyoruz. Bu gündem esnafın, basın emekçilerinin gündemini anlatmıyor. Bu pis, iğrenç dil dönüyor dolaşıyor sahibini vuruyor, bumerang gibi."

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün iki dakika pandemiyi konuştu, 20 dakika CHP'nin her kademedeki insanına bağırdı."

"Bir saniyecik Cumhurbaşkanı ol... Dün AK Parti Genel Başkanı gibi de değildi, AK Parti'nin propagandadan sorumlu kişisi gibi konuştu."

Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Melih Bulu'nun atanmasına ilişkin olarak da Akşener, "Boğaziçi Üniversitesi'nin bir geleneği var. Bu geleneğin içinden, yine iktidara yakın olabilir, oradan bir kişiyi atayamaz mısınız?" diye sordu.
Yorum Yazın