TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
  • Siyaset

Bahçeli: ''HDP, yandaşlarını ölüm orucuna terk eden, diğer yanda kebap yiyen bölücü kebapçılardır''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "HDP eşittir PKK’dır, YPG’dir, PYD’dir. Bundan mülhem terörizmin siyasi organizasyonudur. Hiç kimse aklımızla alay etmesin. Bir yanda yandaşlarını ölüm oruçlarına mahkum eden, diğer yanda tıka basa kebap yiyen bölücü kebapçılardır” dedi.
Bahçeli: ''HDP, yandaşlarını ölüm orucuna terk eden, diğer yanda kebap yiyen bölücü kebapçılardır''
İHA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da düzenlenen ‘Türkiye’nin Asli Gücü Analar Bacılar Kurultayı’na katıldı. Burada bir konuşma yapan Bahçeli, “3 Eylül 2019 tarihinde bir grup anne, PKK’nın siyasi ayağı HDP’nin Diyarbakır İl Başkanlığı’nın önünde oturma ve protesto eylemine başlamıştı. Anneler HDP’den dağa kaçırılan, terör kamplarına zorla götürülen evlatlarını almak için nöbete girmişlerdi. İlk oturma eyleminden bugüne kadar süreç içerisinde korkuyu yenen, tehdit bariyerlerini yıkan pek çok anne söz konusu bu eylemlere katılmıştır” dedi.

Diyarbakır Anneleri'nin sayısının 250’ye yaklaştığı bilgisini veren Bahçeli, “Bu direniş ve eylem hali dalgalar halinde İzmir’e, Van’a, Hakkari’ye, Şırnak’a, Muş’a, hatta Almanya’ya kadar yayıldı ve yaygınlaştı. Dağa zorla, tehditle, baskıyla veya akılları çelinip kandırılarak götürülenlerden 32’si geri dönerek anneleriyle kucaklaştı. Anaların nefesi kanlı örgüt PKK’nın ensesindedir. HDP, terörist devşirme mekanizmasının ara durağıdır. HDP, PKK’nın ikmal organı, terörist sevk zincirinin ilk halkasıdır. Bu bölücü ve yıkıcı terör partisinin ön kapısından giren arka kapısından PKK’nın kamplarına, mağara deliklerine yollanmaktadır. HDP’nin ön kapısından giren, arkadan silahlanarak, terörist kamuflajı giyerek çıkmaktadır. Bu itibarla HDP eşittir PKK’dır, YPG’dir, PYD’dir. Bundan mülhem terörizmin siyasi organizasyonudur. Hiç kimse aklımızla alay etmesin. Bir yanda yandaşlarını ölüm oruçlarına mahkum eden, diğer yanda tıka basa kebap yiyen bölücü kebapçılardır” diye konuştu.

“HDP’nin kapatılması anaların yüreklerine su serpecektir”

Dünya üzerinde çocuk kaçıran başka bir siyasi partinin bulunmadığını söyleyen Bahçeli, “Kürt kökenli kardeşlerim bu oyunu bozacaklardır. Kürt kökenli kardeşlerimin canından, malından, varlığından geçinmek için çırpınan, yıllarca kene gibi kanlarını emen bu alçaklar oluşumu artık adaletin konusu olup, demokratik siyasetin alanından çıkmıştır. HDP’nin kapatılması anaların yüreklerine su serpecektir. HDP’nin kapatılması anaların ümitlerini yeşertecek, derin bir nefes aldıracaktır” açıklamasında bulundu.

“ABD yönetimi dost mudur düşman mıdır?”

Bahçeli, Joe Biden yönetiminin bir karar vermesi gerektiğini belirterek, ”ABD, terör örgütleriyle mi müttefik yoksa Türkiye’yle mi müttefiktir? ABD, PKK/YPG/PYD’nin stratejik ortağı mıdır yoksa Türkiye’nin mi stratejik ortağıdır? ABD yönetimi dost mudur düşman mıdır? Terör örgütlerine silah vermek, para vermek, eğitim desteği vermek, uluslararası hukuk çerçevesinde söylersek suçtur, insanlık değerleri adına utanç verici bir rezalettir. ABD, Suriye’den çekiliyormuş, geride 900’e yakın asker bırakıyormuş. Bunların hepsi yalan, hepsi uydurma, hepsi temelsizdir. ABD, terör örgütlerinden sözde kara gücü oluşturduktan sonra kendi ülke askerini Suriye’de niye tutacaktır?” ifadelerini kullandı.

“Bölücü örgüt PKK’dan bir an önce kurtulun, analarınıza koşun, onlarla kucaklaşın”

Diyarbakır Anneleri’nin çağrılarının geniş bir coğrafyada yankılandığının altını çizen Bahçeli, “Şu anda dağda veya bir başka yerde terör baronlarının tasallutu altında bulunanlara diyorum ki, bölücü örgüt PKK’dan bir an önce kurtulun, analarınıza koşun, onlarla kucaklaşın. Zalimlerin oyuncağı olmayın. İhanete daha fazla ortak olmaktan uzak durun. Anneleriniz kollarını açmış sizleri bekliyor. İçtiğiniz süt hatırına zilletten, melanetten ayrılın, evinize, yuvanıza, sevdiklerinize dönün. PKK, hem Türk hem de Kürt düşmanıdır” şeklinde konuştu.

“Şu kahredici tabloya bakınız ki 2020 yılında 527 kadın cinayete kurban gitmiştir”

Kadına şiddet konusuna da değinen MHP lideri Bahçeli şunları kaydetti:
“Artık kadına şiddet otomatiğe bağlanmış, saldırı ve kaba güç gösterileri iyice kontrolden çıkmıştır. Psikopatlar, cani ruhlular, eli kanlı canavarlar, gözü dönmüş manyaklar kadın, genç kız ve çocuk demeden katletmektedir. Şu kahredici tabloya bakınız ki 2020 yılında 527 kadın cinayete kurban gitmiştir. Bu yılın ilk dokuz ayında yaklaşık 100 kadın cinayeti işlenmiştir. Eğer kadına şiddet artıyorsa, kadınların hayat ve varlık hakları farklı gaye ve nedenlerle tehdit ediliyorsa medeni olmayı, medeniyet seviyesinin yükselişini iddia etmek beyhudedir.”
Yorum Yazın