TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Sağlık

Göğüs Büyütme Ameliyatı

Merak edilen göğüs büyütme ameliyatları küçük ya da sarkık göğüslerin cerrahi müdahale üzerinden yeniden büyütülmesidir. Göğüs ya da toplumdaki adıyla meme büyütme ameliyatlarında bugün riskler yoktur.
Göğüs Büyütme Ameliyatı
Çünkü meme dikleştirme ameliyatları tam donanımlı klinik merkezleri üzerinden uygulanır.

Göğüs Büyütme Estetiği

En uygun fiyatlar üzerinden meme küçültme veya meme büyütme ameliyatı olabilirsiniz. Meme büyütme ameliyatı başlı başına estetik operasyondur. Bu nedenle bulunduğunuz ilden en iyi özel doktor klinik merkezinden bu ameliyatı ek ücret ödemeden yaptırabilirsiniz.

Göğüs Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Göğüs büyütme küçük ve sarkık olan göğüslerde uygulanır. Bu nedenle göğüs büyütme ameliyatı en çok uygulanan estetiklerdir. Bununla birlikte meme küçültme ameliyatı da yoğun olarak uygulanır. Memelerin daha dik olmasını isteyenler ise meme dikleştirme operasyonundan faydalanıyor.

Göğüs Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Göğüs büyütme yöntemleri arasında göğüs büyütme ameliyatı ve göğüs büyütme egzersizleri yer alır. Fakat meme küçültme ameliyatında özellikle daha etkin olması sebebiyle cerrahi müdahale tedavisi daha çok uygulanır.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Memelerin küçültülmesi öncesinde göğüs büyütme ve göğüs küçültme güncel fiyatı incelenmelidir. Bu kapsamda en ucuz klinikten bu ameliyatlar alınmalıdır. Operasyondan 1 gün öncesinde kullanılan ilaçlar hakkında doktora bilgi verilmesi yeterlidir.

Meme Küçültme Ameliyatı Teknikleri

En iyi tedavi olan meme küçültme ameliyatı teknikleri arasında enjeksiyonla memelerden fazla dokuların alınması yer alır. İkinci teknik olarak meme küçültme haricinde memelerin egzersizler üzerinden küçültülmesidir.

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Meme küçültmelerden sonrasında meme dikleştirme sönmemesi açısından verilen ilaçlar kullanılmalıdır. Göğüsüstü yatış pozisyonundan 15 gün boyunca uzak durulmalıdır. Bunun haricinde meme büyütmeler gibi sonrasında da dikkat edilmesi gerekenler arasında en az 2 hafta boyunca ağır ev işleri yapılmamalıdır.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Memelerin daha dik olması her kadının isteğidir. Bu nedenle kadınlar meme dikleştirme ameliyatına başvuruyor. Bu işlemde doğrudan meme uçları dikleştirilir. Bu kısma ise dikleştirici silikon maddesi yerleştirilir.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Memeleri sarkık olanlar meme dikleştirme ameliyatı olabilir. Bu ameliyat daha kısa sürelidir. Bu nedenle zaman kaybı yaşanmaz.

Meme Dikleştirme Ameliyatı Kaç Yaşından İtibaren Yapılabilir?

Meme dikleştirmelerin ameliyatları ortalama olarak 18 yaşından itibaren yapılabilir. Bu kapsamda meme dikleştirme ameliyatı erken yaşta yaptırılması tavsiye edilir.

Meme Dikleştirme Ve Meme Büyütme Birlikte Yapılabilir Mi?

Uygun görülmesi durumunda meme dikleştirmeler ve meme büyütme ameliyatı birlikte de yapılabilir. Fakat bu durum nadiren görülebiliyor.

Göğüs Dikleştirme Sonrası Koruyucu Sütyen Kullanımı

Göğüslerin dikleştirmesi sonrasında mutlaka koruyucu sütyen kullanılmalıdır. Bu özel ürün doğrudan göğüslerin daha da toparlanmasına destek olur.

Meme Dikleştirme Ameliyatını SGK Karşılar Mı?

Göğüslerin dikleştirme ameliyatını doğrudan SGK tarafından da karşılanabilir. Bu kapsamda hastaların SGK kapsamında aktif bir şekilde sigortalı olması yeterlidir. Böylece devlet hastaneleri ve özel doktor klinik merkezi üzerinden ücretsiz olarak meme ameliyatları olunabilir.

Meme Dikleştirme Ameliyatından Sonra Emzirilebilir Mi?

Elbette, memelerin dikleştirilmesi ameliyatından sonrasında da bebek emzirmeye devam edilebilir. Bebek emzirilmesi sadece ameliyattan öncesinde kesilmesi gerekir. Ameliyat tamamlandıktan 7 gün sonrasında yeniden emzirmeye devam edilebilir.

Meme estetiklerinin çocuk emzirilmesi açısından engel teşkil etmediğini vurgulayabiliriz. Ayrıca bu konuda doktor klinikleri tarafından da bilgiler sunulur. Göğüs estetiklerini yaptırmanız sizlerin ayrıca daha kaliteli cinsel hayata sahip olması demektir. Bu ameliyat türleri sonrasında göğüslerinizde ağrılar görülmez.

Bununla birlikte ameliyat modelleri sonrasında sosyal hayatınıza sadece 7 gün sonrasında devam edebilirsiniz. Dolaysıyla meme estetik ameliyatları sosyal hayatınız açısından da engel teşkil etmez. Sadece gebelik döneminde bu estetik operasyonları yaptırmanız tavsiye edilmez. Meme estetikleri ameliyatları için doktorunuzdan hızlı bir şekilde randevu alabilirsiniz.


Sponsorlu İçerik
*İçerik tanıtım yazısı olarak girilmiştir. OGÜNhaber editörlerinin bir müdahalesi bulunmamaktadır. Sağlık alanında bulunan bu içerik tavsiye niteliği taşımamaktadır.
Yorum Yazın