TİC Holding Header
  • USD 32.355
  • EUR 35.537
  • Altın 2325.737
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Turabi'nin posterleri Times Meydanı'na asıldı

Survivor'da iki kez, 'War of the Worlds' yarışmasında ise bir kez birinci olan Turabi Çamkıran'ın posterleri, New York'taki Times Meydanı'na asıldı.
Turabi'nin posterleri Times Meydanı'na asıldı
Türkiye onu Survivor macerasıyla tanıdı. İki kez Survivor şampiyonu olmayı başaran Turabi Çamkıran, geçtiğimiz yıl 'War of the Worlds' yarışmasınıda birincilikle bitirmişti.



New York'taki Times Meydanı'na posterinin asılı olduğunu gören Turabi, duygularını sosyal medya üzerinden dile getirdi



Başarılı yarışmacı, New York Times meydanındaki fotoğrafını, uzun bir notla paylaştı




''Bu gerçek olamaz! Birgün birileri bana, 'Mersin, Demirtaş Mahallesi'nden çıkıp Amerika'da MTV kanalında, en zor ve en çok kazandıran yarışmayı kazanacaksın ve Amerika'da ünlü olacaksın, sokaklarında insanlar seninle fotoğraf çekilecek, New York Times Square meydanında, haftalarca dev posterin olacak' deseydi, kesin inanırdım.



Şaka, şaka. Tabi ki de inanmaz, dalga geçiyor diye kızardım. Başarılarımla sevinen herkese çok teşekkür ederim. Başarısız olmamı isteyen, zamanında köstek olmaya çalışan, yaptığım şeylerle dalga geçenler, 'Başaramazsın, yapamazsın' diyen herkese daha çok teşekkür ederim. Belki siz olmasaydınız bu kadar başaramazdım.



Umarım her genç kardeşim hayallerine ulaşır. Benden size ufak bir ip ucu; Çok çalışın, ailenize saygıda kusur etmeyin, kimseden medet ummayın, herkesi dinleyin ama kendi bildiğinizi yapın. Hayat başkalarının dediğini yapmak ve başkalarını mutlu etmeye çalışmak için çok kısa. İnsanları mutlu edemezsiniz. Şimdi gidip suyun üzerinde yürü, 'Yüzme bilmiyor ki, o yüzden suyun üstünde yürüyor' derler."
Yorum Yazın