TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.13
  • Altın 2308.449
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Seni bu karakterde oynatmayacağız dediler

Etiler’de bir AVM'de yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu Nebahat Çehre, kendisini görüntüleyen basın mensuplarını görünce, 'Çekmeyin ben siz görmeyesiniz diye yukarılarda dolaşıyorum.' dedi.
Seni bu karakterde oynatmayacağız dediler
İnternet Haber Servisi - Muhabirlerle sohbet eden Çehre, tatilden geldiğini ve tekrar tatil planı yaptığını söyledi.

Sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafına gelen yorumlar ve sorulan sorular hakkında, “Spor yapan birisi değilim, normal yaşıyorum, her şeyin başı bir birimizi kucaklayıp sevmek.” dedi.

YANLIŞ ANLAŞILDIM!

Varoş rollerde oynamak istiyorum söyleminin de yanlış anlaşıldığını belirten usta oyuncu, “Ben mağdur, ezilen kadını oynamak istiyorum, demek istedim ama galiba seni bu karakterde oynatmayacağız dediler.” açıklamasını yaptı.



ŞİMDİKİ OYUNCULAR ÇOK ŞANSLI!

Şimdiki oyuncuların çok şanslı olduklarını da söyleyen Nebahat Çehre ” yeşilçam da, bizim zamanımızda öyle koçlar, hocalar yoktu, şimdikiler ders alıyor kurslara gidiyorlar çok şanslılar.” dedi.

Kendisinden oyunculuk dersi veya tavsiyesi için bir talepte bulunan oyuncu olmadığını belirtirken ” tabiki birlikte oynadığım kişiler feyz almıştır, bende onlardan almışımdır.”açıklamasını yaptı.

Muhabirlerin Fatma Girik'in Tuğba Büyüküstün'ü velihatı göstermesi sorulunca “benim öyle bir hakkım yoktur, bu tür şeyleri halk seçer.” açıklamasını yaptı.
Yorum Yazın