TİC Holding Header
  • USD 32.338
  • EUR 35.202
  • Altın 2244.581
  • BIST 100 8792.15
  • Kültür-Sanat

Mustafa Topaloğlu en hit şarkılarından kolaj yaptı

Ünlü şarkıcı ve besteci Mustafa Topaloğlu, söz ve müziklerinin kendisine ait olan 6 sevilen şarkısından bir kolaj oluşturarak modernize etti. Yeni şarkısı "Uzaylı Mashup" Youtube'de yüz binlerce görüntülenmeye ulaştı.
Mustafa Topaloğlu en hit şarkılarından kolaj yaptı
Sevilen sanatçı Mustafa Topaloğlu, herkesin bildiği ve sevdiği en hit 6 şarkısından bir kolaj oluşturdu. "Uzaylu Mashup" adını verdiği yeni şarkısına klip de çekerek tüm dijital müzik platformlarında yayına alan Topaloğlu'na Loopy Sound ailesi eşlik etti.

Kolaj içerisinde bulunan sevilen şarkılar:
1-Emine
2-Muallim
3-Çikolata Sevgilim
4-Hayırdır İnşallah
5-Taktım
6-Oni

Mustafa Topaloğlu, Youtube'de yayınlanan en iyi 6 hit şarkısından oluşan kolajının yorum kısmına "Artık sende Youtube evrenimdesin Hoşgeldin Uzaylı! Güzel şeyler olacak ve sadece burada olacak.Yorum ve paylaşımlar önemli takipte ve beklemedeyim.Beraber heyecanlanalım." diye not düştü.

Şarkıya binlerce yorum geldi.

Yapım : Loopy Sound
Yapımcı : Kerem Ökten
Prodüktör : Gamze Ökten
Aranjör : Kerem Ökten
Yönetmen : Ahmet Özen
Fotoğraflar :Bilal Helva
Burakhan Paşabeyoğlu
Bağlamalar : Harun Akbaş
Gitarlar : Ozan Oğuz
Vokaller : Gamze Ökten & Mali Dalkıran
Grafik : Jawad Al Majit
Dijital Pazarlama : Dj Vahit 42
Kayıt ve Mix : Loopy Sound Records

Prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü usta müzik adamı Kerem Ökten'in üstlendiği proje, herbiri yayınlandığı tarihlerde hit olan 6 şarkının güncel soundlarla düzenlenerek yeni neslin beğenisine sunuluyor.

Yönetmenliğini genç ve yetenekli yönetmen Ahmet Özen'in gerçekleştirdiği video klipte, dansçıların yanı sıra Gamze Ökten, Mali Dalkıran, Yiğit Sevindik, Yusuf Aydın ve Loopy Sound ailesi Mustafa Topaloğlu'na eşlik ediyor.

Yorum Yazın