TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Kültür-Sanat

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, gençlerin davetini geri çevirmedi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 9 farklı ülkeden 'Geleceğini Yeşile Boya' projesi kapsamında bir araya gelen gençlerin 'Sayın Bakanım, biz gençlerle birlikte bir çay içmeye ne dersiniz?' davetini geri çevirmedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, gençlerin davetini geri çevirmedi
İHA - "Geleceğini Yeşile Boya" projesi kapsamında 9 farklı ülkeden gelen gençler Şanlıurfa’da bir araya geldi. Gençlerin Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan da bir istekleri vardı. İsmail Kırmızı isimli genç sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, “9 farklı ülkeden gençlerle bir arada olduğumuz ‘Geleceğini Yeşile Boya’ projemizle Şanlıurfa’dayız. Farklı kültürleri öğrenip kendi kültürümüzü tanıtıyoruz. Mehmet Nuri Ersoy. Sayın Bakanım, biz gençlerle birlikte bir çay içmeye ne dersiniz?” paylaşımını yaptı. Gençlerin davetini geri çevirmeyen Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Sizlerle bir araya geldiğim için çok mutlu oldum. Farklı kültürlere olan ilginiz ve çevreye duyarlılığınız için hepinizi bir daha tebrik ediyorum. Teşekkürler” paylaşımında bulundu.

Gençlerin davetine katılan Bakan Ersoy, gençlerle sohbet edip söyleşi yaptıktan sonra fotoğraf çektirdi.

“ÜMİDİMİ GERÇEKLEŞTİRDİNİZ VE BİZE İNANÇ KATTINIZ”
Bakan Ersoy’un davetine katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmail Kırmızı, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, “Bakanım davetimi kabul edeceğinizden ümitliydim. Ümidimi gerçekleştirdiniz ve bize inanç kattınız. Yoğun programınızdan zaman ayırarak bize unutulmaz anlar yaşattınız. Şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Sağ olun var olun!” dedi.
Yorum Yazın