TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Kültür-Sanat

Komedi Mola sezon finali yaptı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın (DBŞT) oyunu 'Komedi Mola', düzenlenen özel gösterimle sezonun finalini yaptı.
Komedi Mola sezon finali yaptı
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Şehir Tiyatroları, sezon boyunca “Komedi Mola”nın farklı bölümleriyle seyircinin karşısına çıktı.

Dört bölümden oluşan ve her bölümde İkisi Türkçe ikisi Kürtçe olmak üzere dört skeçle izleyici karşısına çıkan “Komedi Mola”, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen özel gösterimle sezon finali yaptı.

Kiralık Katil, Hüsnü Bey ile Hüsna Hanım, Minibüs ve Hastane skeçleriyle izleyiciler, keyifli anlar yaşadı, oyunun sonunda izleyiciler oyuncuları ayakta alkışladı.

Komedi Mola Genel Sanat Yönetmeni Handan Ekici, 3 aylık bir projeyi tüm sezona yayarak dolu dolu bir dönem geçirdiklerini söyledi.

Sosyal medya platformlarından yayınlanmak üzere oyunun dijitalinin de hazırlandığını belirten Ekici, “Komedi Mola programımız gelecek sezon yeni bölümlerle devam edecek. Biz bu sezon 2 çocuk oyunu yaptık, 2 yetişkin oyunu yaptık. 15 bin seyirci gibi bir rakama ulaştık.” İfadelerini kullandı.

Seyircilerden Yusuf İpek, şöyle konuştu:
“Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu tiyatro etkinliği Komedi Mola’ya arkadaşlarımızla birlikte geldik. Hem Türkçe hem de Kürtçe skeçler vardı, bundan memnunuz. Umarım Komedi Mola ve benzeri oyunların devamı gelir.”

Eşi ve çocuklarıyla birlikte oyunu izlemeye gelen seyircilerden Nurcan Cebe ise şunları kaydetti:
“Eşim ve çocuklarımla birlikte geldik, çok güzeldi, çok beğendik. Hem Türkçe hem de Kürtçe skeçler vardı çok memnun kaldık, gelmemize değdi. Bu tür oyunların devamını istiyoruz. Sezon finali yaptılar, inşallah gelecek sezon daha güzel bölümler izleriz.”
Yorum Yazın