TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Koronavirüs

NBA'de koronavirüse yakalananların sayısı artıyor

NBA’de milli basketbolcu Furkan Korkmaz’ın formasını giydiği Philadelphia 76’ers, basketbolcular, antrenörler ve çalışanlara yaptığı testlerden üçünde sonucun pozitif çıktığını açıkladı. Los Angeles Lakers’ın iki oyuncusunda da koronavirüs çıkarken, Boston Celtics’te oynayan Marcus Smart da virüse yakalandığını duyurdu.
NBA'de koronavirüse yakalananların sayısı artıyor
Koronavirüs salgınından dolayı dünyanın en büyük basketbol organizasyonu olan NBA ertelenmişti.

Virüsten NBA’deki basketbolcular da etkilendi. Korona virüs testleri yapan takımlar sonuçları duyurdu. Milli basketbolcu Furkan Korkmaz’ın formasını giydiği Philadelphia 76’ers, basketbolcular, antrenörler ve çalışanlara yaptığı testlerden üçünde sonucun pozitif çıktığını açıkladı, isimler ise duyurulmadı.

Diğer bir NBA ekibi Los Angeles Lakers’da da iki basketbolcu koronavirüse yakalandı. Lakers da isimleri açıklamadı.

Virüse yakalanan bir başka isim ise Boston Celtics forması giyen Marcus Smart. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada korona virüs taşıdığını açıklayan Smart, hastalığa dair bir semptom göstermediğini belirterek, testi yaptırdığından beri evinde karantina altında olduğunu söyledi.

NBA’de daha önce de Rudy Gobert, Donovan Mitchell, Christian Wood, Kevin Durant ve Brooklyn Nets’in 4 oyuncusunda koronavirüs çıkmıştı.
Yorum Yazın