TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Koronavirüs

Kärcher’den İstanbul'daki hastanelere koronavirüs ile mücadelesine destek

Kärcher, 13 adet buharlı temizlik makinesini İstanbul'un en önemli hastanelerinden İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ve İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağışladı.
Kärcher’den İstanbul'daki hastanelere koronavirüs ile mücadelesine destek
Alman temizlik markası Kärcher, corona virüsü salgını nedeniyle önemi daha da artan hijyen ve temizlik ihtiyacının giderilmesine katkıda bulunmak hedefiyle İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi (ÇAPA), Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ve İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 13 adet buharlı temizlik makinesi bağışladı.

‘HASTANELERE 13 ADET BUHARLI TEMİZLEME MAKİNESİ BAĞIŞLADIK’
Konuya ilişkin bilgi veren Kärcher Türkiye Genel Müdürü Gökhan Gökmen, “Hijyen sadece içinde bulunduğumuz bu pandemi döneminde değil her zaman büyük önem taşıyor. Özellikle de hastaneler için… Araştırmalar, corona virüsünün 56 derece ve üzerindeki sıcaklıklarda inaktif hale geldiğini gösteriyor. Yaklaşık 100 derece buhar gücü ise zarflı virüs ve bakterileri yok etmeye yardımcı oluyor. Biz de bu çerçevede İstanbul'da en çok hastanın tedavi gördüğü hastaneler arasında yer alan İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne 5 adet, Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne 5 adet ve İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 3 adet olmak üzere toplamda 13 buharlı temizleme makinesi bağışladık. Bağışımızın hastaneleri ve hastalara faydalı olmasını diliyoruz” diye konuştu.
Yorum Yazın