TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Zekiye Bozdağ, 'Kardeşimi hediye paketi gibi süsleyip onu kandırarak dağa göndermişler'

HDP’li Garo Paylan ile fotoğraf çektirdikten 5 ay sonra PKK’ya teslim edildiğine dair fotoğrafa ortaya çıkması üzerine 821 gündür HDP Diyarbakır il binası önünde evlat nöbeti tutan abla Zekiye Bozdağ, Garo Paylan’a tepki gösterdi.
Zekiye Bozdağ, 'Kardeşimi hediye paketi gibi süsleyip onu kandırarak dağa göndermişler'
Mehmet Aslan - HDP’li milletvekili Garo Paylan kardeşini kandırıp dağa gönderdiğini iddia eden abla Bozdağ, “Benim kardeşim 30 Ağustos 2019’da HDP'liler tarafından kandırılarak dağa gönderildi. Bizim kardeşimde sonra ilk geldiğimiz kapı HDP kapısıdır. HDP'liler gençlik kolları beni kardeşimi kandırıp dağa gönderdiler. Bu kapıya gelip sorduğumuzda, ‘tanımıyoruz, bilmiyoruz. Biz bu çocuktan haberimiz yok’ dediler. Peki bu çocuğu niye sizden görüntüleri çıkıyor? Milletvekili Garo Paylan benim kardeşimi dağa gönderdi. Garo Paylan benim kardeşimi kandırdı. Hediye paketi gibi süsleyip onu kandırarak dağa göndermişler. Ben burada HDP'den kardeşimi istiyorum. 2 buçuk yıldır buradayım, vazgeçmiyorum. Kendisi mecliste kürsülerde oturuyor. Seçim yapıyor. Çocuklarımıza dağa mahkum ediyorlar” dedi.

HDP’nin Kandil’in ana merkezi olduğunu ve onun için kardeşini HDP’den istediğini belirten abla Bozdağ, “Burası Kandil'dir. Burası bir siyasi parti değil. Burası Kandil'in ana merkezidir. Bütün çocukları burada kandırıp dağa gönderiyorlar. Bütün bu aileler HDP'den çocuklarını istiyor. Haklı bir şekilde. Biz çocuklarımızı HDP'den istiyoruz. HDP bizim çocukları kandırıp dağa gönderiyorlar. Herkes artık uyansın, görsün bu gerçekleri. Kimse keyfiyle gelip burada oturmuyor. Hiç kimse, kimseye burada zorla oturtmuyor. Herkes çocuklarını istiyor. Bu bir gerçektir. Buradaki bütün insanların çocukları dağdadır. Bu çocuklara dağlara mahkum edenler de HDP'dir. Bütün bu aileler çocuklarını HDP'den istiyor. Ben de kardeşimi HDP'den istiyorum. HDP benim kardeşimi kandırdı, dağa gönderdi. 2 buçuk yıldır ben bu kapıdayım. Vazgeçmiyorum. Kardeşimi istiyorum HDP'den” diye konuştu.
Yorum Yazın